perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kolmivuotiaita

S-kasvattini ovat täyttäneet 3-vuotta. Lapsilla sitä ikää sanotaan uhmaiäksi, mutta koirilla mennään jo aikuisuuden portilla. Ulkomuodon osalta briardit ovat vielä 'vaiheessa' kolmivuotiaina. Varsinkin fawn värin lämpeneminen ja syveneminen, puhumattakaan turkin kasvusta,  jatkuu tuonne 4-5 ikävuoteen asti. Mielestäni myös rungossa tapahtuu vielä muutoksia, ei tietenkään perusrakenteessa, mutta aikuismassan myötä kroppa kypsyy vielä.

Keräilin tähän uusimpia kuvia niistä kasvateistani, joista on ollut kuvia saatavana. Kehitystä ulkomuodon osalta on tapahtunut, yhtä lukuunottamatta kaikki ovat saaneet pitää turkkinsa ja onpa monille suunnitteilla muutamia näyttelyjäkin tänä kesänä.

Omat tyttöni Rilla ja Naava ovat tässä kuvagalleriassa enempi edustettuina. Saan niistä aina silloin tällöin hyvällä järkkärillä otettuja posekuvia, joten mikä etten niitä täälläkin julkaisisi.

Laitetaan kesän aikana oma postaus actionkuvilla, sen verran ahkerasti ässien kanssa reenaillaan ja kisataan tokossa, agissa ja pk:ssa.

Boreabrie Shakira "Naava"
(c) Kaisa Uusitalo



 
 
Boreabrie Shania "Rilla"
(c) Raisa Hartikainen




 
 
Boreabrie Sienna "Sinko"
(c) Outi Puotiniemi



Boreabrie Shastamir "Tasja"
(c) Johanna Puranen
 

 
 Boreabrie Selene "Zelda"
(c) Minna Saarimaa

 
 
 
 
 



 

1 kommentti:

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Kauniita ja taitavia neitokaisia. Onnea ja menestystä kehiin ja kisoihin!