keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Astutusreissu

Rillan juoksu eteni perinteiseen tapaan eli varsin myöhäiset on tärppipäivät tällä rouvalla. Pari progea otin viime viikolla, joista jälkimmäinen (torstaina juoksun 14 pv) näytti arvon nousun (2,9) alkaneen.
Vielä perjantaina eikä lauantainakaan ollut mitään kiirettä pohjanmaan suuntaan, joten vasta sunnuntai-aamuna suuntasin auton keulan kohti Vaasaa.

Sundomin kalastajakylässä ja tarkemmin Kronkvikissa meitä odotti innokas pikkupoika, joka oli emäntänsä Ulla-Majn kanssa käväissyt juuri pikareissun Tallinnassa. Jethro oli Tallinnan INT näyttelyssä komeesti ROP kera CACIBin ja sertin. Onnea! 😗 Jethrolle paras palkinto tais apinapehmolelun lisäksi olla tuleva tyttöystävä 😚

Astutukset sujuivat nopsaan. Ensimmäiset treffit olivat ohitse 15:ssa minuutissa. En ehtinyt edes kameraa napata autosta kun pariskunta oli jo kiinni. 😃 Seuraavana päivänä olin paremmin varautunut ja sain napattua muutaman hätäisen hellustelukuvan lemmenparista.
Varsin tehokas nuori mies sanoisin, eka narttu ikinä ja homma heti hoidossa. Rillan tärpit ja kokemus toki edesauttoivat, siinä ei innokas rouva paljon lämmittelyä kaivannut 😄


Rilla astutettiin nyt juoksun 17-18 pv. Olis varmaan vielä seuraavanakin päivänä (tiistaina) onnistunut mutta en nähnyt tätä kolmatta kertaa tarpeelliseksi. Näillä mennään ja neljän viikon kuluttua käydään ultrassa kurkkaamassa onko siemenet itäneet. Kovasti toivon tätä pentuetta. Jethrossa on uroksena ja briardina juuri niitä ominaisuuksia mitä toivon Rillan sulhaselta ja ylipäänsä omaan kasvatukseeni. 

Iso kiitos Ulla-Majlle ja Timolle kaikesta ja ennen kaikkea tästä mahdollisuudesta käyttää Jethroa. 😍

Ei kommentteja: