sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pääsiäisloskaa...


Huh mitä rämpimistä, välillä pitää elppasta..

Pitkät pääsiäisenpyhät on viimeistä vaille juhlittu, varsin märkää on ollut ja jopa läntinen lappi on ollut plussalukemissa koko pyhänajan. Meillä ei varsinaisesti vielä ole rapakelejä, sivutiet on polanteella ja luntahan täällä riittää seuraavaksi kuukaudeksi! Mutta ahkerasti käyttämäni kelkkareitit alkavat olla hiinä ja hiinä - upottavat jo! Onneksi suksilla pääsee liikuttamaan koiria puhtaassa maastossa, joka päivä olemme tehneet parin tunnin hiihtolenkin ja toivon todellakin että yöpakkaset tulisivat ja niiden myötä hankikanto. Vanhalle Gibbonille rämpiminen suksien perässä suht upottavalla reitillä on ilmeisesti ollut liikaa, muori on köpötellyt jäykänoloisesti iltasella ja jatkossa taidamme jättää sen kotiin...hankikannolla se kyllä jaksaa reissut - varsinkin jos saa osansa notskilla paistetuista makkaroista!

Pääsiäisen perinteisiin kuuluvat omalta osaltani Järvelän suvun 'perinnehiihto-tapahtuma' ja ihana mummolan sauna - unohtamatta lättyjä nuotiopannulla ja muita pääsiäisen herkkuja!


Mummolan sauna


nämä vissiin odottavat saunavuoroa...


pääsiäisperinteitä nämäkin..

Tähän kovin kuvapainoitteisen pikku bloggauksen lopuksi yksi kuva Sallista, viikko takaperin, auringonpaistetta riitti ja loskalumesta ei tietoakaan! Kovin on ailahtelevaisia nämä kevään kelit...


Salli lumiturpa!

Aada - sukulaistyttö- Pääsiäisen söpöin trulli!




























Ei kommentteja: