sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pitkän kaavan mukaan

*Huoh* ...ei menny niinku Strömsössä...astutuskeikka Vantaalle nimittäin. Viime viikkojen tapahtumat ovat kyllä pistäneet pään pyörälle. On vietetty aikaa maantiellä (paljon!!), useita öitä hotellissa (turhaan!!) ja vierailtu Seutulan Kuusitiellä tiuhaan tahtiin (no vierailut on aina kivoja!). Operaatio Sennan astutusreissu sai aivan toisenlaisen käänteen kuin mihin ikinä olin varautunut.
Sennan kosiomatka Vantaalle valitun sulhon Peikon luokse alkoi tiistaina 29.3. Progearvojen mukaan olisi odotettavissa että ns.tärppipäivät osuisivat juuri sille viikolle. Ajelimme Sennan kanssa varhain tiistaiaamuna Oulusta Kajaaniin ja sieltä edelleen Tikkasen Volvolla kohti Vantaata ja hotelliamme Tikkurilassa. Maijun ja Peikon kanssa oli sovittu ekat treffit hotellin 'takapihalle' jo saapumisiltana.


Ensimmäisellä kerralla Peikko oli kyllä kiinnostunut tyttöystävästään mutta sai tylyt pakit kosioyrityksilleen. Päätimme kokeilla seuraavana päivänä Peikon kotona, josko morsio olisi jo suostuvaisempi. Ei mitään uutta, nuoripari kyllä viihtyi keskenään ja viilettivät pitkin pihaa välillä toisiinsa tutustuen ja keskenään kiehnäten mutta ei yhtäkään edes kunnon yritystä astumisen suuntaan. Hmm...


Torstaina jatkettiin edelleen Peikon kotona ja sama maltillinen riiustelu jatkui - ei astumista. Perjantaina sama homma, narttu tuntui pikkuhiljaa 'lämpenevän' mutta uroksen innostus ei vähääkään. Olin jo silloin vakuuttunut että narttu ei ole 'valmis' eikä juoksu ole edennyt esikiimaa pidemmälle, vaihtoehtoina oli jättää Senna Vantaalle tai ottaa Peikko kyytiin kohti pohjoista, päädyimme jälkimmäiseen.
Peikko matkasi meidän kanssa Kajaaniin, sieltä Ouluun ja edelleen Sieppijärvelle ja morsio tietysti tiukasti mukana. Lemmenloma Lapissa oli alkamassa.


Maanantaina 4.4 Sennan juoksun 18pv alkoi tapahtua, koko päivän Peikko oli kuin perävaunu kiinni Sennan persuuksissa, haju ja vaalentunut vuoto kiehtoi kovasti. Iltaruuan jälkeen alkoi semmoiset 'iltavillit' että oksat pois, sohvalle, alas, taas sohvalle ja painia ja kiehnäystä, välillä oli yritystä jo astua mutta jouduin puhaltamaan pelin poikki koska täydellä vatsalla riskit vaikka vatsalaukunkiertymään olivat olemassa! Tylsä sutenööri!

Tiistaina jo aamulla huomasin että h-hetki on lähellä, useita kunnon astutumisyrityksiä ja kiihkeää leikkiä pihalla. Iltapäivällä se sitten onnistui. Peikko astui Sennan juoksun 19pv. Samoin keskiviikkona (20pv) ja edelleen torstaina (21pv).
Perjantaina oli jo toinen ääni kellossa, Sennan tärpit olivat auttamattomasti ohitse ja neiti luisti tehokkaasti kiihkeän sulhonsa otteista.

Sanoin Maijulle etten anna periksi vaan tämä juoksu katotaan loppuun ja käännetään se viimeinenkin kivi ja nyt voin vain todeta että se kannatti. Jos tästä ikinä pentuja tulee niin opetus on ollut melkoinen, ainakin minulle - luota koiriin!! Luota eläimiin, ne etenevät viettiensä viemänä eivätkä tutkaile kalenteria tai laske hormooniarvoja.

Senna on palautettu kotiinsa ja Peikko jatkaa Lapin lomailuaan minun hemmoteltavana. Olen luvannut Peikolle ikimuistoisen 2-viikkoisen, paljon liikuntaa, jalkapalloa, hyvää ruokaa ja herkkuja, rapsutuksia ja hellyyttä.
Peikon mielestä parasta on kuitenkin nämä tytöt, voitte vain kuvitella sen ilmeen kun Sennan lähdön jälkeen Rasta ja Gipsy palasivat kotiin ja voil'a Rasta oli juuri aloittanut juoksun, jonka Peku ilmeisen tarkasti huomioi - Aah toinenkin tyttöystävä tuumi nuorimies innoissaan. Peikon mielestä tämä on varmasti PARAS LOMA IKINÄ!! ;)
Enkä tietenkään ole hennonnut kertoa Pekulle että kotiinpaluu matriarkka mamin suojiin tapahtuu ennen kun tämä uusi tyttöystävä on tärpeissään...annetaan Loverboyn unelmoida!
Kiitokset Maijulle luottamuksesta - teen kaikkeni että Pekulla on täällä hyvät olot. Suurkiitokset Tikkasen Minnalle matkaseurasta ja ihan kaikesta - uskomme ei horju vai mitä! ;-)
Suurkiitokset Terhille ja Harrille pitkäjänteisyydestä ja morsion 'lainasta' sekä yösijasta ja vieraanvaraisuudesta.
Ihan ilman teemaa Thelma & Louise tätäkään reissua ei tehty, paljon kommelluksia mahtui mukaan, niistä saa Tikkanen rustailla omaan blogiinsa.

Kuukauden kuluttua käydään ultrassa kurkkaamassa onko siemenet itäneet ja onko meille tulossa viiden vuoden tauon jälkeen jälleen pentukesä. (Journalisti Tikkasen toiveesta täällä ei julkaista mitään astutuskuvia..ne on kuulemma rumia..saatte tyytyä oheisin 'lämmittelykuviin' ja nuorenparin söpöstelyposeen) :-)

2 kommenttia:

Maiju ja Armi kirjoitti...

Peikolla on kyllä varsinainen Lapin loma! Rastan juoksu kyllä varmasti kruunaa kaiken. Onneksi nyt on nähty, ettei Peikko erehdy astumaan keskeneräisistä juoksuista :D

Armi ja Janne on kyllä sitä mieltä, että Peikko saa kyllä lomailla niin pitkään kun haluaa. Minulla ja lapsilla on kyllä jo ikäväkin omaa pusupoikaa.

Peikolle halaus ja pusu täältä Vantaalta. Pidä tytöt (ja joutsenet) liikkeessä ;)

Minna T kirjoitti...

No huh huh. Nytkö siellä on Rastakin juoksussa! Kohan ei satu sen tärppipäivät reilusti etuaikaan...! Eikös semmoisiakin tapauksia ole nartuissa joskus ollut...???
Playboy Peikolle paljon terveisiä ja taputuksia! Samoin Sennalle sinne Oulun Herukkaan ;-)
Pitää varmaan tulla minun sitten vuorostani sinne Sieppijärvelle kyläilemään, kunhan penut alkavat olla luovutusiässä... :-)

Terkuin, nimim. Usko ei lopu...