sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Årets listor

Naava (c) Kaisa Uusitalo

Vuoden briardkilpailut ovat alkutalven heiniä, ainakin mitä tulee tulosten keräilyyn ja lähettämiseen. Itse tuloksiahan tehdään pitkin edellistä vuotta. Tämän vuoden listoilla viime vuoden aktiivisuudellaan meitä edustivat Rilla, Sinko, Naava ja Zelda. Sanin tokotuloksia ei harmittavasti lähetetty, hitsit olis pitänyt muistuttaa ajoissa.
Ruotsissa 'årets listor' julkaistaan jo joulukuun lopulla, siellä joku ahkera kerää tulokset suoraan Hunddatasta, eikä omistajan tarvitse mitään minnekään lähettää. Kätevää. Olen ymmärtänyt, että Ruotsissa vuoden tuloksiin hyväksytään vain kotimaiset tulokset eli esim näyttelytuloksia ulkomailta ei lasketa, koska nehän eivät näy maan koiratietokannassa Hunddatassa.
Sinällään systeemi on kätevä, listoilla on paljon koiria/osallistujia jokaisessa 'sarjassa' ja antaa siten kuvan aktiivisesta briardharrastuksesta. Meillä moni jättää tuloksensa lähettämättä ihan siitä syystä ettei pisteet riitä terävimpään kärkeen tai edes 'mitaleille'.

Boreabrie Sienna eli Sinko oli vuoden 2014 Tokobriard! Neljällä tokotuloksellaan (1 x avo 1 ja 2 x voi2 ja 1x voi3) Sinkopinko voitti diblomin toistamiseen. Onnea Outi & Sinko!

Vuoden Tokobriard & ohjastaja

Boreabrie Shakira eli Naava depytoi viime vuonna tokokehissä komeasti saavuttaen kolme ykköstulosta, joista kaksi KP:llä ja luokkavoitoilla. Naava oli upeasti Vuoden Tokotulokas 2014! Lisäksi Naava sijoittui hienosti 5.sijalle vuoden tokobriardkilpailussa ja neljänneksi Vuoden agilitybriardkilpailussa. Onnea Jenna & Nappis!

Vuoden tokotulokkaat :)
Nappis helmikuun valossa :)
(c) Kaisa Uusitalo

Boreabrie Shania eli Rilla kilpaili kärkisijoille sarjoissa Vuoden Pk-tulokas (2.sija) ja Vuoden Pk-briard (4.sija). Näyttelybriardkisassa olimme jossain keskivaiheilla neljällä näyttelytuloksella.

Boreabrie Selene eli Zelda oli Vuoden Tokobriardkisassa sijalla 4 avoimen luokan tuloksillaan. Onnea!

Tämän vuoden skaboihin on tulosjahti jo aloitettu, kasvatit ovat kisanneet jo alkutalvesta agilityssä ja tokossa hienoin tuloksin. Jatkoa seurannee ihan lähiaikoina, sen verran innokkaina koeilmoittautumisia on lähetelty ;) Tsempit kaikille - ja kiitos!

Ei kommentteja: