torstai 8. joulukuuta 2016

Tip tap...

Pentujen täyttäessä neljä viikkoa olin suunnitellut ottavani niistä söpöt joulukorttikuvat. Muistini taitaa pätkiä pahasti, sillä en ollenkaan ottanut huomioon kuinka liikkuvainen 4-viikkoinen koiranpentu voikaan olla. Asiaa ei tietenkään helpottanut että puuhastelin kameroineni yksin..
Yksi kerrallaan nostelin niitä nojatuolille huovan päälle istumaan kaiken joulukrääsän keskelle. Olipas ajatuksena kiva, toteutuksena ei niinkään. Kaikki pennut piti pakottaa pysymään paikallaan, muuten ne ois muksahtaneet tuolilta lattialle. Ja kun niitä tuupin ja pitelin paikallaan  - ilmeet kärsivät. Ne näyttävät kuvissa tosi myrtyneiltä, korvat taakse painuneina *huoh*
Ainoastaan pikkupoika, mustanauhainen, suostui posettamaan hetken. Mutta se onkin mamin kilttipoika, lauman Herra Solidaarisuus.


Mallioppilas :)

Vähemmän joulufiilis..

huumori on vähissä..pinkki tyttö..

Tylsäää...

Ihanko on pakko..ruskea poika..

Saako jo poistua?

Tympii...

Jos syö tonttulakin niin saako jouluna lahjoja?


Valkoinen poika pikkujoulutunnelmissa :D

Vihreä poika melkein onnistui :D

Kiitti mulle riitti..

Muutenki meillä menee jo varsin vauhdikkaasti, pennut ovat viimeisen viikon aikana laajentaneet reviiriään makkarista olkkari-keittiöön, ainoastaan yöt nukutaan makuuhuoneessa pentuaitauksessa.
Pentujen luonne-erot alkavat näkyä yhä selvemmin, siinä missä toinen on päällepäsmäri ja dominoiva, on toinen väistyvämpi. Välillä meillä räjähdellään kunnolla, yleensä tappelun aiheuttaja tai ainakin toinen osapuoli on sininen poika tai ihan viime aikoina ruskea piparkakkupoika. Rilla fiksusti menee kovimpiin ärinätappeluihin väliin ja emällä onki pentuihinsa rauhoittava vaikutus. Edellinen S-pentue ei ollut näin tappeluherkkää porukkaa, se olikin narttupainoitteinen pentue, jossa yksi ainoa poika sai välillä tytöiltä köniin :)



Musta ja vihreä leikkii

Emäntä!

Jokainen pentu saa päivittäisen syliajan käsittelyineen ja kaikki rauhoittuvat syliin ja siliteltäviksi, jopa ärripurrit sininen ja ruskea nuolevat naaman kunhan vaan aluksi protestoivat lattialta nostamista.
Vieraita meillä on käynyt lähes joka päivä. Pennuille se on tehnyt hyvää, ne oikein syöksyvät emän perässä ovelle vieraiden silitettäväksi! Rillan mielestä kaikki vieraat ovat tietenkin tulleet häntä tervehtimään ja aina yhtä ilahtuneena se toivottaa kaikki meille tervetulleeksi.

Arto & Anne-Riitta

Eevi & Satu

Mari kävi kylässä :)

Pennut syövät jo kolmesti päivässä kiinteän aterian ja ovatpa oppineet latkimaan vettäkin, löysivät Rillan vesikipon ja tadaa kahluuallas oli keksitty. Piti vaihtaa vesikipoksi korkeampi astia, jottei mene ihan läträämiseksi...


Ei kommentteja: