maanantai 9. tammikuuta 2017

Piparkakkupoika - omiin koteihin part 2

R-pentueen osalta alkaa luovutukset olla taputeltuna. Viimeinen poika lähti viime lauantaina omaan kotiinsa Ranualle. Alusta asti hyvin näyttävässä osassa ollut persoonallinen piparkakkupoika "Pipari" oli minun valinta Sarin uudeksi perheenjäseneksi ja harrastuskoiraksi. Piparista tuli sittemmin sairaanhoitajaperheen nimeämänä kutsumanimeltään "Nitro" ja rek.nimeltään Boreabrie Rolling Stone.



Sari on ollut Rillan 'pentujonossa' ensimmäisenä. Monta vuotta sitten tehtiin jo diili että Sarille lähtee sitten Rillan komia poika mikäli semmosia joskus tulee ;) Pitkään sai pentuaan odottaa Rillan viivästyneen juoksun takia..mutta tulihan niitä R-poikia lopulta peräti viisi kappaletta, komeita tietenki ja niin reippaita ja rohkeita sällejä :)
Piparkakkupoika oli pentueen äijiä, se tykkäs jyrätä muita osittain suuren kokonsa ja osittain suuren egonsa vuoksi ;) Samalla kun tämä jyrä oli vähintään 'puolen euroopan omistaja' oli se myös hellä ja syliintunkeva, ensimmäisenä vieraita vastassa (ja puremassa). Komeat raamit omaavana, kivasti leikkivänä ja suunnattoman ahneena luulisin että Sari saa Nitrostaan mukavan kaverin näyttelyihin ja eri harrastuksiin. Takuulla tulee kilometrejä palamaan Ranua-Rovaniemi välillä kun Nitromies pääsee reeneihin ja aivan varmasti tätä kaksikkoa näkyy ja kuulee kesän näyttelykehissä :)
Kotona Nitron seurana on kolme rotutoveria. Kaksi veteraaniurosta, Figo 12v (Spicedonnan Vaikea Tapaus) ja sukulaispoika Leo 10v (Anamma Nord Gustav-Gigolo) sekä yksi vauhdikas briardnarttu Saga 8v (Tosselin Tieten Tahtoen). Briardeissa Sarille on tainut käydä samoin kuten monille muillekin - annoit pikkusormen se vei koko käden!
Onnea matkaan Nitron kanssa, mahtista kun edes joku pojista jäi pohjoiseen!


Ei kommentteja: