torstai 19. syyskuuta 2019

Kehissä ja kentillä


Syyskuussa oli suunnitelmissa kaksi koetta, alotoko ja BH. Mutta niin vain kävi että Pepsi aloitti elokuun vika pv juoksunsa (ihan ajallaan kylläkin) joten Kemin tokokokeen jouduin perumaan. Käyttäytymiskokeeseen saa osallistua juoksunartutki, joten Rovaniemen palveluskoirakerhon BH kokeeseen lähti ilmo.
Viikko Pepsin perään Rillakin aloitti juoksunsa, joten hups heijaa kylläpäs on hormoonit hyrräilleet tässä torpassa. Pepsin tärppipäivien aikaan ajattelin että ei tästä tule yhtään mitään. Koira oli niin kuutamolla ja pää pyöri yhteisreeneissä omallakin kentällä. Onneksi pari pv ennen koetta tärpit oli ohitse ja homma rupes taas pelittämään. Kokeessa Tassuvaaran kentällä oli oikein mukana oleva fokusoitunut karvakaveri eikä kokeessa tällä kertaa ollut muita kuin narttuja, joten emme aiheuttaneet kellekään urokselle ylimääräistä stressiä 😊
Toki suoritimme osuutemme viimeisenä ja tottispariksi arvottiin tuttuakin tutumpi kaveri, oma sisko Ru ja Tuija.
Pepsi teki täsmällisen ja innokkaan suorituksen erinomaisin arvosanoin ja kun siskoplikka ja Tuijakin selvisivät suorituksestaan hengissä ja hyväksytysti, saimme hyvillä mielin suunnata kaupunkiosuuteen Prisman parkkipaikalle. Pimenevän illan päätteeksi molemmille siskoksille ojennettiin BH mitalit ja kilpailukirjaan merkinta BH hyväksytty. Hyvä me 😊

BH on nyt suoritettu ja kisapassi leimattu. Matka jatkuu toivottavasti kohti jälkikokeita jos ei tänä syksynä niin ensi keväänä viimeistään.



Syyskuun iloisista näyttelyuutisista vastasivat Ulvilan poppoo. Riina ilmoitti koko köörinsä Rauman ryhmikseen puolalaiselle tuomarille ja vei kotiinsa kaikki mahdolliset rusetit ja pokaalit. Ohmi oli kehässä hieman ylivirittynyt mutta käytöksestään huolimatta PU1 saaden vikan serttinsä! Zeldalle päivän sadekeli tuntui passaavan, ei paljon turkin määrä ja väri haitannut kun vettä tuli niskaan ja kura lensi. Zeldalle upeasti PN1 vika sertti ja VSP  Ohmin ollessa ROP. Lisäksi Zeldasta tuli ainoana veteraanina ROP-veteraani.  Onnea Riina! jolle päivän päätteeksi vielä BIS vet3- sijoitus schape Teslan kanssa.


Näyttelykesä on hiljentymässä syksyn tulon myötä. Omien turrikoiden kans ei tullut käytyä yhtäkään näyttelyä, ehkäpä ens kesänä kehiinkin. Siihen asti nuoriso (Jiit) saavat kierrellä loppuvuoden/talven junnukehissä.

Ei kommentteja: