maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kesänviettoa


"Kesämökki"
Heinäkuu vetelee kohta viimeisiään ja onpa kyllä todettava että rentouduttu on oikein olan takaa. En ole mikään helleihminen enkä varsinaisesti nauti kuumista keleistä, mutta mukavahan se on ollut sortseissa pyyhältää järven rantalenkille ja siinä samassa uittaa koiria. Talviturkki on heitetty myös omalta osaltani - kylläpäs järvivesi olikin lämmintä!


Vesipedot vauhdissa!

Sen verran on kesänmittaan sadellutkin että mökkini 'puutarha' alkaa näyttää viidakolta - olen ihan liian laiska nurmikon leikkaaja ja oksasaksien käyttäjä, kukkapenkissäkin vesiroskat ovat valloittaneet kasvutilaa varsinaisilta kesäkukilta. Mrrr..ens kesänä sitten ERI meininki - minä lupaan ja vannon!


Nemesiaa, orvokkeja, kesäleimua, kesäneilikkaa ja VESIROSKAA...

Idänunikko keikisteli kukkapenkissä jonkin aikaa...

Koirien kanssa kesän näytelmät on nyt käytynä - aivan huikean hienolla menestyksellä (meikäläisen mittapuun mukaan..)! Joka kerta Gibbon nappasi ERIn ja sijoittui PN-luokassa huipentuen kahden uuden kauneustittelin saavutukseen - SUCH & CIB! Eikä meidän pikkulikka Salli jäänyt huonommaksi - ekassa näyttelyssään eilen Oulussa tytskä nappasi käyttöluokan ERIn!! Jipijipi! PN-luokassa neiti ei sijoittunut mutta sai lopulta varasertin, millä nyt ei niinsanotusti 'mitään tee'. Mutta kiva juttu silti! kiitokset Raisalle esittämisestä, hieman hankalaksi meni juoksuosuudet kun Salli jarrutteli ja kiilasi kehän laidalle mamin luo...menköön tuo kokemattomuuden piikkiin, ei ole kauheasti kehärutiinia päässyt kerääntymään! :-D


Salli The Erinomainen, näyttelyn jälkeisenä päivänä kotiviidakossa...

Loppukesä meneekin ahkerassa treenissä, yksi jälkikoe on jo Sallille buukattuna ja muutamaan tokoon olen ajatellut ainakin Rastan ilmoittaa. Pahin itikka-aika alkaa olla ohitse joten tuolla metsän siimeksessä on ainakin hitusen inhimillisempää pyöriä...

Lopuksi ISOT kiitokset Pirjolle ja Paulille pk-esteistä! Tervu-uros Vilperin ( CIB FI & SE Mva BH JK3 Pyrytuulen Alexei Yashin) kotitreenien jäämistönä telineet löysivät nyt tiensä tänne Sieppijärvelle! KIITOS!! Minna & hippijengi, Raisa & nahkat , Jonna & Kii sekä Ansku ja Satu & Pessi-valkkari kiittävät.

Tervupapparaisille, Serille ja Vilperille rapsutus ja hyviä vointeja!


A-este ja metrinen ovat jo kovassa käytössä...
Välillä otetaan lunkisti...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA ERINomaiselle Sallille!!! T:Ranuan höttiset

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Isot onnittelut Sallin hienosta näyttelymenestyksestä! Tavoitteet ylittyivät oikein komeasti. Ehkä neitoa kannattaisi viedä toistekin näytille. Tsemppiä treeneihin, ainakin on hienot esteet.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Salli ja Minna!!
Täällä sitä vietetään pennuntuoksuisia päiviä ja on niin
ihanaa. Aivan ihastuttava, rohkea tyttönen sai nimekseen Pipa Tehotyttö
:) On Masterilla siinä ollut ihmeteltävää.

Outi

Satu kirjoitti...

Vau Salli, mahtavaa! Varmasti hyvä mieli! Katselin haikeana noita esteitä, kumpa olisin mukana vaikkei Pessiä vielä saakaan edes hyppyyttää mutta olisi niin kiva katella teidän treenejä :) Me keskitymme täällä treenaamaan tulevaisuuden BH-koetta varten, on kyllä tehokasta ohitustreeniä, rullaluistelijoitakin tulee oikein toistona treenattua! jotain hyvää kaupunkielämässäkin :) Ja olimme juuri koirapuistossa, Pessi rentoutui taas kivasti koirien seurassa vaikka oli 10 erilaista rotua ja menijää, tekee pirun hyvää, loppuis tuo epävarmuus pikku hiljaa. Mutta kivaa treenailua!

T:Satu ja Pessi

Tiina & turrit kirjoitti...

Jopas kannatti peukuttaa eli onnittelut Sallille näyttelymenestyksestä. Toivottavasti meno jatkuu yhtä erinomaisesti myös koekentillä!

Hippijengi kirjoitti...

Niinpä. Sitähän se kasvattajakin 'ilkeästi' vihjaili..enään EI ole näyttelytuloksesta kiinni...

Kiitos peukutuksista!
Vinkkasinkin minnikselle tuomarista - ei ollu värillä väliä! Klämmäs kyllä koirat kirsusta hännänpäähän ja moitti joitain jopa hammaskivestä! :-D mutta väristä ei arvostelussa mitään mainintaa..

Ansku kirjoitti...

Onnea Onnea :) Mie jo odottelen että pääsen Pessin kanssa Sieppijärvele! Noin viikon päästä siis. Piippailen sitten

Saara kirjoitti...

Teillähän on siistimmät esteet mitä häkkikentällä! Treeni iloa :)