sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Pohjoisen hippityttöjä


Outi ja Pipa - Rovaniemen hippipari

Tänään, viimeisen hiihtolomapäivän kunniaksi, hurautin yhteistreeneihin Tassuvaaraan Rovaniemelle. Olin jo etukäteen sopinut Outin ja briardjunnu Pipan kanssa treffit treenien merkeissä. Olipa mukava vihdoin nähdä tämä pohjoisen uusi briardvahvistus! Outi on jo vanha tuttu Rovaniemen aikaisesta hakuryhmästämme x-labbis Masteryn kanssa ja sieltä varmaan on perua Outin innostus hippitukkiin..Salli lienee tehnyt vaikutuksen iloisella olemuksellaan koska monien rotuvaihtoehtojen joukosta Outi ja Tero valitsivat briardin harrastus -ja perhekoirakseen!
Pipa eli Zhamanen Cocoa Pops on 10-kuukautinen iloinen ja kaunis briardtyttö, jota varmaan tullaan näkemään sekä näyttelyissä että kokeissa. Outi on taitavasti vienyt eteenpäin nuorta koiraansa sekä haussa että tottiksessa. Rovaniemen hakuporukalla on suunnitelmissa taas perinteinen hakuleiri toukokuussa, jonne mekin - Salli ja mie - saimme kutsun. Jep, sinne pitää päästä!


Zhamanen Cocoa Pops

Kevään aikana olis tarkoitus ajella muutamaan otteeseen Tassuvaaraan treeneihin, kenttä on loistavassa kunnossa ja tosi laajalti aurattu(aukaistu). Huhtikuun puolen välin jälkeen tosin on tiedossa rospuuttokausi kaikkien lumimassojen alettua sulamaan, mutta onneksi kenttä kuivuu nopsaan.
Hiihtoloman aikana minussa on herännyt todellinen treeni-into ja malttamattomana odottelen lumien sulamista ja metsien ja peltojen paljastumista. Pk-lehden koekalenteria on selattu ja mahdollisia koepaikkoja tsiikailtu...
Pikkuhiljaa pitäis herätellä oma Sieppijärven porukkakin pk-treeneihin, suunnitelmissa on tiukka BH treenijakso 'nuorisollemme' (mukaan lukien vähän varttuneempi Kamu..) ja voishan sitä haun ilmaisutreenejäkin ottaa vaikka lumivalleja piiloina käyttäen. Hohoi, herätys Jonna & Kii ja Raisa & nahkat - Satua ja Pessiä tuskin tarttee herätellä tai houkutella! ;-)

Tassuvaaran lumivalleilla
Treenien jälkeistä rentoutumista...

6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Heh, joo ei tarvi herätellä. Tosin olen ollut nyt vähän huonovointinen ja joudun pitämään taukoa treeneistä kunnes taas jaksaa. Lääkärisetä tekee vielä vähän kokeita josko löytyis joku selitys väsymykselle ja muulle.

Melkoinen treenikuva tuo alimmainen, vois luulla että kyseessä on joku uusi tottelevaisuusliike ;)

Hippijengi kirjoitti...

Taidat Satu olla ylikunnossa kaikesta hiihtämisestä! :-D

Joo, tuo vika liike on 'ryhmäkierintä' ja tullee pk-kokeisiin pakolliseksi tämän kauden alusta! (aprillia,aprillia..vaikkei vielä aprillipäivä olekaan :)

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Toi ryhmäkierintä ois kyl meillekin mieluisa liike. Sen tytöt täällä etelämpänäkin hallitsevat. Vaan ei meillä oo noin hienoja olosuhteita treenata.

Raisa kirjoitti...

Eiköhän tästä talviunesta herätä vähitellen...Oona on ollut varsinainen oikkupoikku juoksun jälkeen. Mutta täytyy skarpata! Mukana siis ollaan!

Raisa kirjoitti...

Pääsisköhän sinne hakuleirille...? Jos liittyy kerhoon?

Sari ,Pójat ja Saga kirjoitti...

Mullakin on maksettuna jäsenmaksu ja jäsenhakemus makaa pöydällä :) mutta suunta sinnepäin