sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ihan tavallinen viikonloppu

Eli meillä tavallinen viikonloppu tarkoittaa paljon äksöniä koirarintamalla ja siihen päälle kaikki kotihommat pihan syystöineen ja marjastuksineen.
Pentujen kanssa on tehty jälkeä, nyt suoraa pätkää hieman kaartaen jotta saan loppupalkan pellon laitaan. Rilla edistyy ihan kiitettävästi mutta Tasjalla on liikaa vauhtia ja rynnimistä havaittavissa. Tasja on pennuista vilkkaampi ja sen keskittymiskyky ei ole ihan siskonsa luokkaa, pitänee palata Tasjuskan kanssa hieman helpompiin harjoituksiin.

Rilla ja Rasta koskella

Tasja ja Rilla - tehokaksikko!

Viime viikolla kaksikko sai ekat rokotuksensa, kuten varmaan koko S-pentue. Nyt vois pikkuhiljaa suunnata 'ihmisten ilmoille', tuumasinkin Outille, joka on ahkerasti sosiaalistanut Sinkoa Rovaniemen maisemissa, ettei nämä minun maalaiset ole nähneet muuta kuin lauman lehmiä liiterin takana! :-) Ou nou, pitää ryhdistäytyä, varsinkin vieraat koirat pelottavat tätä kaksikkoa, sen huomasin kun olimme eläinlääkärin pihassa ja ympärillä räksytti jos monenmoista pystykorvaa.

Tasja patsastelee

Rilla on huomannut telkän joessa

Tasja etsii vielä omaa kotiaan ja kainaloaan. Kovin hiljaista on ollut pentumarkkinoilla, ihan niinku oli koko kesän. Anyway, reipas ja vauhdikas 13-viikkoinen Tasja on vielä vailla omaa ihmistä ja laumaa. Harrastuksiin varsin passeli pentu tai ihan vaan aktiiviseksi lenkkikaveriksi/kotikoiraksi.

Boreabrie Shastamir "Tasja" 13vk

Oli meillä toki aihetta juhlaankin. Gibbon muori täytti 12 vuotta lauantaina! Onnea rakas muori, toivottavasti meillä on vielä monta tervettä yhteistä vuotta edessä.

21:kertainen äiti ja 7:kertainen mummokoira kainalossaan 6-viikkoinen Zelda

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään uskaltauduttiin jo ihan keskustan tuntumaan. Ensimmäinen vastaantulija oli sauvakävelijä, joka teki uukkarit ja hihkas "Siis sulla sullahan on briardi, mahtavaa!"
-Outi-

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Isot onnittelut mummokoiruudelle ja monta pirteää vuotta lapsukaisia hoivaten ja opastaen!
Pikkutytöt on niin syötävän suloisia. Oikein ihanaa syksyn jatkoa teille kaikille!

Minna T kirjoitti...

Myöhästyneet ONNITTELUT mummelille!!! Jäi tämä tärkeä asia tekstistä ihan huomaamatta, kun niin ihastelin noita jokimaisemakuvia... ja tottelevaisia briardtytteleitä rannalla... Huoh... Toista se on meillä... On tullut ihan uusi ulottuvuus tähän koiraelämään...