maanantai 12. syyskuuta 2011

Kuvaterveisiä

Lilla-Rilla 14 vk

Kotisivujen päivitys on jäissä webmasterin yo-kirjoituskiireiden vuoksi, joten laitetaanpa tänne blogiin jokunen uusi kuva pennuista maailmalla ja täällä kotosalla.
Osa kuvista on ihan tuoreita, eiliseltä päivältä, mutta suurin osa vanhempia alkusyksyn/loppukesän satoa. Sanin ja Otton kuvia vielä odotellaan - huhujen mukaan uusi järkkärikin on käsissä joten pian saadaan Ottosta tuoreita kuvia! ;)

Jennan Naava on osoittautumassa varsin rohkeaksi ja vauhdikkaaksi agiliitäjäksi ja toisaalla Zelda on tehnyt hienoja pelastusreenejä ketteryystelineillä ja hakumaastossa, puhumattakaan agireeneistä kuten kuvista näkyy!

Jess - aloitetaanko? Jenna & Naava
Ei vielä hyppyjä sentäs!

Jihaa! tää on mun laji! Naava 14 vk

Zelda puomin kontaktilla


Käymme yhdessä ain..

Lentävä hollantilainen..eiku ranskalainen!

Samoin Rovaniemen Sinko pistelee jo melkoista vauhtia maalimiehille, kuvissa piskuinen Sinko on maastoreeneissä pohjoisen briardleirillä Vaalassa elokuun puolella.

Täältä tullaan!

esinereeniä?

kivaa!

Oma tehokaksikkoni täällä kotona on kunnostautunut lähinnä kuoppien kaivamisessa (piha näyttänee piakkoin miinakentältä) ja kreikkalaisroomalaisessa painissa. :-/
Ollaan me joskus paikoillaankin, joskus.

Ollaan me toki jäljestetty ja tottisteltu eikä ollenkaan huonolla menestyksellä. Harmi että yksin puuhastellessa ei saa kuvia pentujen reeneistä. Jospa tulevista hakureeneistä sitten.

Kiitos kuvaajille kuvista!
Naavan agikuvat (c) Jenni Rundgren
Sinkon hakukuvat (c) Minna Tikkanen
Zeldan agikuvat (c) Sanna Rautio

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ihania kuvia pentusista. Zeldan kuvia olinkin jo FB:ssä päässyt ihastelemaan, mutta Naavakin näyttää niin reippaalta agilitykentällä! Näistä tytöistä kuullaan vielä ;) varmasti toki myös muiden lajien edustajista. Rapsutuksia kaikille Peikkolapsille tasapuolisesti <3

-Maiju ja Peikko

Siru kirjoitti...

Hienoja kuvia ja tarinoita! Tässähän tulee ihan pentukuume :)

-Siru