sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kiva päivä

 
Pimeä marraskuu voi saada ihanaa piristystä, kun on hyviä ystäviä ja harrastuskamuja ympärillä. Ansku laittoi varhain (mulle varhain :) lauantaiaamuna viestiä, että keli näyttäis kuvaamiseen ihan kelvolliselta. Joten ei muuta kuin tursakkeille hieman harjaa näyttämään ja kohti Käkivaaraa. Tarkoituksena oli saada Rillasta 17-18kk posekuvia ja sitten tytöistä mahdollisia joulukorttikuvia lumimaisemissa.
Gipsy-muorin jätin kotiin, se ei enään jaksa rämpiä upottavassa lumessa ja arvelin ettei Käkivaarassa vielä ole kovia kelkanjälkiä missä kävellä. Juu, rämpimään jouduttiin ja sitä lunta on kyllä vuodenaikaan nähden paljon, ihan kinoksista ei voi puhua mutta saappaan varren verran kylläkin.





Kuvausretken jälkeen nautimme Anskun ja Satun laittaman intialaisen lounaan ja sain ihastella lauman kahta uutta tulokasta huskypentuja Ikpikia ja Nuukia.
Nuuk on Satun oma kasvatti, ihka eka ja ainoa lajissaan, vanhempiensa Unnan ja Luhtan kesäisen lemmenviikon huikea tulos, yksi ainoa pentu -  Käkivaaran Kingi.


Kuvat onnistuivat hienosti, lumeen meinasimma hukkua mutta aivan ihania lumipalloturpia sai Ansku kameralle ikuistettua. Kiitos! Rillasta sain kivasti jatkoa kuvagalleriaan, johon olen yrittänyt kerätä nuoren briardin jokaisen kehitysvaiheen. Nyt puolitoistavuotiaana Rilla on hieman pudottanut turkkiaan ja värikin on 'valunut' ja haalistunut sitten viime kesän. Kohti blondivaihetta mennään mekin sisarusten tapaan.





Satu briardsyleilyssä - Rillan poseeraus on ohi!
Kuvat(c) Anna-Leena Nordberg

1 kommentti:

Minna T kirjoitti...

Kiva päivä ja kivoja kuvia! Täällä Kajaanissa ei oo lumesta enää tietookaan! Että se siitä joulukuvien otosta täällä...