sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Hikeä pukkaa


Koko kevään ja alkukesän kuivuus jatkui sitten heinäkuussa kamalilla helteillä - joille ei näy loppua! 😡 Jotenki sitä sai kesäkuussa maastoreenit tehtyä rutikuivilla mäntykankailla tai pelloilla, mutta nyt nämä helteet on vieneet kaiken motivaation ja osittain mahdollisuudenkin tehokkaisiin reeneihin.
Naava tuli vielä hoitoon pariksi viikkoa, joten ihan suosiolla luovuin yö-reenisuunnitelmista ja keskityimme lähinnä kevyisiin aamu -ja iltalenkityksiin ja uimaretkiin järvelle tai metsälammille.



Jospa nämä kelit tästä jossain vaiheessa helpottaisivat ja pääsis jatkamaan reenejä ja aikomus ja suuri tarvekin olis Pepsin kanssa yhteisreeneille Rovaniemen kentällä.



Kesän yllätyksestä on vastannut Riinan Ohmi, joka Tesla-schapen siivellä pääsi lahden taakse Viroon näyttelyturneelle. Ohmi oli kaikissa kolmessa näyttelyssä rotunsa paras keräten rusetin jos toisenkin mukaansa. En ole näitä etelän R-poikia livenä nähnyt sitten pentuajan, mutta kuvista olen katellut että kivasti on Ohmilla turkkia ja ilmeisesti massaakin on saanut keväästä. Raikulipojan handlauksen on Riina koettanut ulkoistaa mahdollisuuksien mukaan ja tälläkin reissulla Suski ja Anni esittivät Ohmia edukseen ja menestyksekkäästi.
Ohmin Pärnun saldo oli siis  3 x sert ja 2 x CACIB ja 3 x ROP. Onnea Riina & Ohmi vielä kerran! 😊



Kesä-heinäkuun vaihteessa Sari käytti Nitron MH kuvauksessa Kiimingissä. Nitro oli kovin omanlaisensa, vilkas ja sosiaalinen, leikkisä ja ryöpsähtelevän kiinnostunut kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Kiitos kuvauttamisesta!


Meillä (Pepsillä) taitaa jäädä MH kuvaus hamaan tulevaisuuteen, sillä suunniteltu cockerien järkkäämä kuvausvkl ei toteutunutkaan ja epävarmaa on toteutuuko edes ensi vuonna (täällä pohjoisessa ainakaan).

Ei kommentteja: