sunnuntai 23. elokuuta 2020

Elokuuhun kesä jää

Varsinaista intiaanikesää tuntuu pitelevän kun lämpimiä, lähes helteisiä päiviä ja trooppisia öitä on piisannut vielä elokuun puolenvälin jälkeenkin. Itse en niin näistä piittais, se tietää samalla ötököitten viipymistä ja näin loppukesästä lähinnä mäkäriä ja polttiaisia pilvin pimein. 😒

Sijoitusnarttuni Sopu kävi MH kuvauksessa Kärsämäellä kuun puolessa välissä ja meni radan reippaasti ja hyväksytysti läpi. Laukauksista kakkonen eli laukausvarma. Leikkiminen vieraan kanssa ei hieman pidättyväiselle Sopulle tänään passannut eikä varsinkaan tarttuminen ällöön paloletkuun jota melkoinen noutajajoukko oli jo kuolannut. 😕Lopussa taisteluleikki omalla lelulla oman mamin kanssa kyllä sujui (laukausten yhteydessä). Varsin rohkeasti Sopu selvitti aaveet ja räminät ja juoksi monta kertaa etäleikkijällekin katsomaan oisko jotain parempaa leikkiä tiedossa 😃 Sopun MH rata on kuvattuna kymmenille eri videopätkille. Pitää kattoa jos jaksais ne jossain vaiheessa ladata youtubeen yhdeksi kokonaisuudeksi.
Yllättävän helposti irtosi kuvauspaikka ainoaan pohjoisen suomen MH kuvaukseen. MH kuvauksethan joutuivat totaalikieltoon koronan vuoksi koko kevääksi ja kesäksi. Toivotaan että J-veljekset Stan ja Nurikin saataisiin jossain vaiheessa kuvattua, ellei tänä syksynä niin ensi vuonna.


Pepsin kanssa saimme koepaikan Tornion tokokokeeseen ja samalla siis toiseen AVO-kokeiluun. Nollia ja epäonnistumisia tuli meille vaikeissa liikkeissä kuten ruudussa ja kaukoissa. Vahva liike merkinkiertokin meni nollille kun Pepsi lukitti kehästä ihan väärän tötsän ja sinkosi sitä kiertämään.
Mutta lopputulemana kokeesta ja suorituksesta jäi erittäin hyvä fiilis. Pepsi oli täysillä mukana tekemässä minun kanssa, teki 9-10 arvoisesti seuruut, jäävät, noudot ja kaikki liikkeiden väliset siirtymätki pysyi hyvin kontaktissa. Ruutuunkin se irtosi suoraan mutta jäi hieman liian etualalle josta korjauskäskyllä putosikin maahan ja etujalat odotetusti yli ruutunauhan. Pisteitä 220p AVO 3-tulos.
Tokoiluja jatketaan sitten talvella/keväällä jos korona suo...


RIP Spurre 💔
Spurre oli monin tavoin haasteellinen briarduros eikä elo toisessa kodissakaan ollut ongelmatonta. Miian kanssa päätimme ettei Spurrelle enään haeta uutta kolmatta kotia vaan poika lähtee pilvipaimeneksi.
In memoriam Boreabrie Rolls Royce 7.11.2016 - 14.8.2020.
"Hyvää matkaa Spurre, run free my babyboy"

Ei kommentteja: