maanantai 28. syyskuuta 2020

Syksyn tuloksia osa 2

R-pentueen osalta luonnetestit jatkuvat. Tällä kertaa peruutuspaikan ja äkkilähdön testiin saivat Ohmi ja Riina. Ohmi testattiin Porissa 19.9 ja tuomareina samat kuin Peikon testissä eli Irene Puputti ja Marco Vuorisalo. Etukäteen uumoilin pojat melko samanlaisiksi, korkeintaan vilkkaus erona - ja oikeaan osuin. Ohmi testattiin juurikin erittäin vilkkaaksi 😂
Sen verran on Ohmia maalimiehet leikittäneet ja puolustusta avanneet että Ohmilta löytyi ihan reilusti puolustushalua veljeensä verrattuna. Mitään muuta eroa ei näille saatukaan kuin tempperamentti ja puolustushalu, yleisesti ottaen mukavia reippaita briardpoikia molemmat.
Ohmin testitulos yht. 152p +++ laukausvarma
Onnea!! ja kiitos Riina Ohmin testauttamisesta ja aktiivisesta testipaikan metsästyksestä! 


Ohmi chillailee testin jälkeen..

Pepsille sain pajä2 koepaikan Rovaniemelle syyskuun viimeisenä vkl:na. Jossain vaiheessa kesää näytti pk-koekalenteri kovin tyhjää Lapin piirin osalta. Onneksi Rovaniemen palveluskoirakerho anoi loppusyksylle kaksi jälkikoetta, joista ensimmäiseen saimme siis paikan.
Koepäivä alkoi maastoilla ja upeissa Norvajärven maastoissa saimme arvonnassa avo jälki nro 2:sen. Pepsin jäljestys lähti janalta melko epävarmasti, muutaman alkukoukeron jälkeen (-2p) oikea jälki nousi oikeaan suuntaan mutta edelleen meno oli kovin kyselevää ja epävarmaa..aina sinne toka kepille asti Pepsi kääntyili ja kyseli vahvistusta multa. Toisen kepin jälkeen homma alkoi rullata ja ajan puitteissa ja kulmat (joista yksi piikki!) selvitettyämme päästiin takaisin tielle kaikki kepit hienosti ilmaistuna ja mulla liivin taskussa! Pisteitä jäljeltä 168p.
Esineruutuun mentiin epävarmoin fiiliksin. Takaraivossa oli muistissa viime syksyinen tyhjä saalis esineiltä. Meillä on ollut vaikeuksia vierailla esineillä ja varsinkin toisten koirien kuolaamat on olleet Pepsille ihan yök! Reenit on tuottaneet tulosta ja kokeessa nousi kaikki kolme esinettä! What a happy feeling! Esineistä 29p.
Maastopisteet 197p oli toki hienot ja vaikka koulariin tarvitaan vain se 70p niin kyllähän tottis pitkän koepäivän päätteeksi aina jännittää. Pepsi teki ihan kelpo tottiksen, yksi asentovirhe jäävissä (istumisen seisoi) ja kaksi ylimääräistä käskyä eteenmenossa olivat isoimmat virheet. Henkilöryhmää emme ole harjoitelleet kuin viime vuonna viimeksi ja se kyllä näkyi. Muitakin pienempiä virheitä liikkeisiin mahtui mutta noudot ja hypyt tehtiin suht puhtaasti. Tottiksesta 81p ja kilpailukirjaan merkintä 278p 1-tulos JK2 ja sijoitus 1. Hyvä hyvä, kyllä taas jaksaa reenailla onnistumisen jälkeen. 😍

Jälkien arvontapussukasta löytyi mm käsidesi, kertishanskat, suklaata...

Jälkikone Peppen!

Korvahierontaa koularitytölle!

Pepsi JK2 palkintojen kera

Samaisena sunnuntaina Rovaniemellä toisessa suunnassa ja eri maastoissa Tuija ja Ru kisasivat mejän kerhomestiksissä. Ruulle hienosti ensimmäinen tulos voittajajäljeltä - tänään 29p VOI3. Onnea ja tsempit eteenpäin!

Ei kommentteja: