maanantai 7. marraskuuta 2022

Pennut kasvaa

Pepsin pennuilla tulee tällä viikolla täyteen jo 4 viikkoa. Lisäruokinta ja ensimmäiset madotukset on aloitettu. Rillan J-pentueen tapaan nämäkin kasvavat minun pentukäyrien ylärajoissa. Kun pentuja on vähän niin maitoa riittää hyvin kaikille. Saa olla varovainen ettei tule yliruokittua emää. Siitä ei seuraa kuin ripulit pennuille.
Vielä tämän viikon pennut majailevat makkarin pentuaitauksessa, mutta jo ensi viikolla siirrän ne olkkari-keittiöön. Samalla saan oman sängyn ja makuuhuoneen takaisin 😏 

Pennut liikkuvat aina vaan enemmän ja tapailevat leikkipainia keskenään. Leluja "tapetaan" tapporavistuksilla mutta varsinaisesti tämänikäiset ei vielä osaa taistella rievusta tai lelusta. Hampaat eli purukalusto on vasta tuloillaan.

Kuvat on omia räpsyjä 2-3vk ikäisistä pupeloista. Vielä sitä jotenkin onnistuu saamaan ne istumaan riviin ja posettamaan..luulenpa ettei enään montaa päivää..sen verran vauhti kiihtyy. 😂
Toivotaan että saan Raisan ensi vkl:na käymään kameran kanssa. Ulkona tulis parempia kuvia luonnon (vähäisessä) valossa.

Pinkki tyttö 3vk

Pinkki tyttö 3vk

Punainen tyttö 3vk

Punainen tyttö 3vk

Lila tyttö 3vk

Lila tyttö 3vk

Sininen poika 3vk

Sininen poika 3vk

Sininen poika 3vk

Vihreä poika 3vk

Vihreä poika 3vk

Tytöt 3,5vk

pinkki, lila ja punainen

Pojat 3,5vk

Pojat 💙

Mama ja pinksu 💓

Ei kommentteja: