torstai 20. huhtikuuta 2023

P-pennut 6kk

Huhtikuussa Peet täyttivät 6kk eli puolivuotta on viisikolla elämää takana. Tasaisesti kasvaneita sellaisia keskisuuria pennunroikaleita nämä tuntuu olevan. Nämä eivät ole ihan niin pieniä kuin J-pennut eivätkä taas niin suuria kuin R-pennut. Olemme omassa facebook ryhmässämme BB-talossa kirjanneet muistiin kasvuun liittyviä tilastoja, säkäkorkeuksia ja painoja. Hauska seurata eri pentueiden yksilöiden kasvua ja verrata toisiinsa.
Oma Neppuni on 6kk iässä 57cm korkea ja painaa 22,5kg. Se on pari senttiä matalampi ja 3kg kevyempi kuin emänsä samassa iässä. Mutta Pepsi kuuluukin isojen Ärrien -sarjaan eli R-pentue on kokonaisuudessaan kooltaan isoin mitä mulla on syntynyt.
Purennat näyttäis kaikilla olevan kunnossa ja hammaspuutoksiakaan ei ole havaittu. Bueno 👍
Ensimmäiset näyttelyilmot on lähteneet ja pentuluokissa mennään aina sinne heinäkuun puoliväliin saakka. Junnunkehiä tuskin isommin käydään kun täällä pohjoisessa loppuu just loppukesästä näyttelyt. 
Rosan Varga varmaan reissaa emäntänsä mukana loppukesän ja syksyn junnunäyttelyissäkin.
Kovasti on kukin tahollaan reenaillut perusasioita. Taisto, Remu, Neppu ja Varga suuntaavat pk-uralle ja reenit on tähdätty pk-tottista ajatellen, Peggy puolestaan tähtää paimennukseen ja paimennustaippari on tavoitteena syksyllä.
Ihan pian päästään maastoilemaan! Lumet lähtee vauhdilla täältä pohjoisestakin ja luulisin että 3vk kuluttua saadaan maastokausi avattua. Mahtavaa!😊

BB Piranja "Peggy" 6kk

Peggy

BB Pompadour "Varga" 6kk

Varga

BB Pinkabella "Neppu" 6kk

Neppu

Neppu 6kk

BB Pennywise "Taisto" 6kk

Taisto

BB Picasso "Remu" 6kk

Remu

Ei kommentteja: