lauantai 20. helmikuuta 2010

Pakkanen Puhurinpoika



Aikamoisia pakkaskelejä on taas pidellyt, alkaa pikkuhiljaa tuntua että riittäis jo vähempikin...aurinko kyllä sinnikkäästi yrittää nostaa mittarinlukemia ylemmäs mutta aika lailla voimaton on helmikuinen aurinko näitä lukemia vastaan.
Sinnikkäästi olemme päivittäiset lenkit heittäneet, ainoa joka palelee ja nostelee koipiaan on Gibbon-muori - liekkö vanhalla koiralla jo ääreisverenkierron heikkoutta?

Tänä aamuna starttasin auton keulan kohti Torniota ja tokokokeita. Mietitytti kyllä lähteä ajamaan parintunnin matka lähes -30'asteen pakkasessa, huomatakseni vain että Torniossahan vasta kylmä oli! Sieppijärven aamupäivän lukema oli lastenleikkiä tässä viimaisessa perämeren kelissä..huisin raikasta oli!
Onneksi tokokoe oli lämpimässä keinonurmihallissa. Mikäs siellä oli kisata ja olla yleisönä!

Sallin suorittaminen oli seuraamisten osalta heikompaa kuin viimeksi. Tosiasia on että en ole koskaan saanut Sallia seuraamaan kunnolla, olen harjoituksissa epätoivoisesti yrittänyt hakea oikeaa paikkaa ja palkata siitä mutta niin se vaan kokeessa 'palaa vanhaan' kaavaan ja vuoroin edistää huonolla kontaktilla ja hakee pysähtymisissä perusasennot kiepautuksen kautta. Koira ei ole kuulolla/kontaktilla ollenkaan. Sallia ei ole opetettu aikoinaan imuttamalla ja muutenkin pentuajan kontaktiharjoitusten puute näkyy nyt aikuisena.
Pk- kokeessa seuraamisen heikkous ei tule niin selkeästi esille, ensinnäkin arvostelu pk:ssa on mielestäni löysempää ja toisaalta Salli parantaa selkeästi otetta pitkän pk-seuraamiskaavion aikana.

Hyppy meni tänään nollille. Siinäkin näkyy harjoittelun/toistojen puute. Itseasiassa viime kertainen, ekan kokeen, hypyn onnistuminen tais olla sattumaa. Sen verran mitä olen tokohyppyä hallilla ottanut (kerran viikossa) on jäänyt tuntuma että pahasti on tämä liike kesken..

Tässä vielä tämän päivän saldomme:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 8,5
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno 10
Luoksetulo 9
Seisominen 9
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 10

yht. 164p 1.tulos sij. 6/13

Molemmilla tytöillä, Rastalla ja Sallilla on nyt TK 1 katkolla eli yhtä ykköstulosta vailla. Viimeistään ensi syksynä taas tokoillaan! Nyt jatkamme treeniä ja odottelemme kevättä ja pk-koekautta.

1 kommentti:

Minna Tee kirjoitti...

ONNEA ONNEA toisesta ykköstuloksesta lyhyen ajan sisään!!! Minä jo mietinkin, että oottekohan olleet kisaamassa, kun espanjaano ystävänne näkyi käyneen nappaamassa evl ykkösen... Ja olittehan te! Ei vaan nuo tekstarit kulje enää entiseen malliin... ;-P