maanantai 15. helmikuuta 2010

Uusia tuulia


Friidut jäällä, sivistyneesti vieretysten..
Kotisivuni saivat Ystävänpäivän kunniaksi uuden ilmeen! Kiitos webmasteri Saanalle uusista, hienoista sivuista. Mitenkään paljon uutta sisältöä sivut eivät ole saaneet, koirille uutta tekstinpätkää ja esittelyyn muutama sana tulevaisuuden mahdollisesta briardkasvatuksesta ja haaveista.
Uusilta sivuilta on jätetty pois sijoitusnarttuni Senna. Minulla ei ole Sennalle jalostussuunnitelmia, joten tytskä siirtyy piakkoin Terhin nimiin ja Terhin omaksi 'kainaloiseksi'. Senna on vauhdikas ja iloinen tyttö, joka ei kuitenkaan kaikilta osin täytä jalostuskoiralle asettamiani vaatimuksia. Terhille neidossa riittää haastetta ja varmasti tulemme tulevaisuudessa näkemään paria pohjoisen leireillä ja miksei kokeissakin...;-) Tsemppiä treeneihin duracellpupun kanssa ja KIITOS yhteistyöstä!

Laskiaisen kunniaksi saimme - kuin tilauksesta- aivan upean keväisen kelin. Aurinko on ottanut yliotteen pohjolan talvesta ja kevät, ihana kevät saa tulla! Koirien kanssa olemme patikoineet pitkin poikin Järvirovan peltoja ja järven jäätä. Digipokkarille tallentui muutama hauska muisto jälleen kerran.

Tyttöjen välinen ystävyys on taas kerran ollut koetuksella..juoksun jälkeisissä hormoonimyrskyissä ovat kärttykaisat muutamaan kertaan räjähtäneet toisilleen. Joka ikinen kerta, tähän samaan juoksun jälkeiseen kätinään kyllästyneenä, vannon että Rastalta lähtee vehkeet ja mennyt juoksu oli takuulla sen viimeinen...heh, kumma että asioilla on tapana unohtua vuoden kuluessa..NYT olen pyhästi päättänyt että hiihtolomani aikana pikkusvedu lähtee leikkaukseen, ajan vaikka Rovaniemelle asti elleivät lähimmät eläinlääkärit leikkaa.


Salli löysi jäältä tyhjän öljykanisterin ja siitähän riemu repes.


Sitä sitten ylpeänä esiteltiin!

Välillä piti ehtiä myyräjahtiin..


Lumisukelluksen lopputulos!


1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hah, mitä ihania kuvia Sallista! Pessikin oli tänään taas aivan innoissaan metsistä kun palattiin eilen kaupungista ja piti istua 10h autossa. Ihana aurinko kyllä jo vaikka tänään taas ihan törkeän kylmä!