sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ruskareenejä

 
Onneks ei sentään tuskareenejä! Kaikenlainen nipotus ja veitsikurkulla-reenaaminen on tipotiessään, ei ole kokeita tiedossa, joten reenitkin ovat kivoja hubbabubbailuja. :D
Ainoa missä suunnitelmallisesti reenitään ja edetään (toivottavasti) on peltojälki. Koepaikkaa emme saaneet Oulun kaksipäiväisiin erikoisjälkikokeisiin, mutta reenataan nyt tosimielessä aina lumen tuloon saakka. Peltojälkeä on silleen kiva reeniä, kun sitä voi tehdä oman mökin nurkilla ja olosuhteet ovat jälleen hienot, pellot on niitetty viimeisen kerran ja yöpakkasten myötä heinänkasvukin tyrehtynyt. Oikein passeli 5-10cm rehupohja.

Hakua olemme ottaneet parina vkl:na ja tarkoitus olisi saada pienet hakureenit pystyyn mahdollisimman usein tänä syksynä. Rillan hakureenit ovat olleet lähinnä suoria pitkiä pistoja ja naps suorapalkka. Tavoitteena olisi mahdollisimman suorat syvälle etenemiset ilman apuja eli ei haamuja tai pakenevia maalimiehiä. Hyvin Rilla käyttää nenää ja reippaasti etenee syvälle 50-60 metriin. Tosin näitä on jauhettu jo aika paljon, ihmekös tuntuu nyt loksahtaneen. Ilmasureenit jätän ensi talvelle.  Rohkihallin tokoreenien yhteydessä olis tarkoitus vihdoin pistää ilmaisukaavaa pakettiin.

Iloisia hakuilijoita


Ukko? 

Esineruutuilua otimme tänään ja vihdoinkin vierailla esineillä. Raisan aarrekassista löytyi hanskaa, kengänpohjallista ja pikkukukkaro. Eipä tainut olla tarpeeksi vieraanhajuisia vermeitä, niin innokkaasti ja täydellä varmuudella Rilla niitä ruudusta kiikutti. Hyvä niin, yritän saada vielä parit vierasesinereenit tälle syksylle.

Tukka ponnarille ja menoks!

Missä lelu?

Ruskavarvikossa täysillä, nenä auki ja silmät kiinni :)

Lelu löytynyt! :)

Palkkaa kiitos!

Jos on oma kisakausi lyhykäisyydessään (kaksi koetta BH ja JK1) naputeltu, niin kasvattien omistajat ahkeroivat tahollaan. Outi ja Sinko tähtäävät vielä muutamiin voi-tokoihin ja Riina ja Zelda avotokoon. Jenna ja Nappis puolestaan suihkivat agibaanalla useampaan otteeseen tänä syksynä ja onpas pari tokokoettakin kiikarissa.
Onnenpotku kokeisiin ja kisoihin tytöt! Toivotaan myös onnistuneita reenejä!

Hakukuvat (c) Tuuli Hartikainen
Esineruutukuvat (c) Raisa Hartikainen

Ei kommentteja: