lauantai 22. tammikuuta 2022

Vuoden briardkilpailut


Meille (Pepsille ja mulle) viime vuosi oli tuloksellisesti huono. Koepaikkoja ei oikein irronnut (pk) ja ne ainoat kaksi jälkikoepaikkaa ajoittuivat heinäkuun helteisiin, jolloin alla oli toosi vähän reenikertoja. Molemmissa, sekä maasto-osaamisessa että tottiksessa on paljon petrattavaa ja pitkä vikalista jäi käteen viime kaudelta. Yhtään valoisammalta ei näytä pk-kokeet koepaikkojen osalta tänä alkaneena vuonnakaan. Oma seurani, Länsirajan kennelkerho ei ole palveluskoiraliiton jäsen eikä sitten järjestä yhtäkään koetta ikinä. Eipä kerhossa minun lisäksi ole edes pk-harrastajia joten ihan hukkaan menis kallis SPKL:n jäsenmaksu kerhon osalta.
Muiden pohjoisen seurojen kokeisiin on vaikea saada koepaikkoja, koska kerhot tietenkin ensisijassa järjestävät kokeita omille aktiivijäsenilleen. Mutta edelleen yritämme kovasti ja pk-kokeiden osalta tämän vuoden tavoitteena on koulutustunnus JK3.
Tokossa saimme muutaman koepaikan ja yksi avoimen luokan ykköstulos saatiin sähellettyä. Tokon osalta tavoitteena olis tänä vuonna se viimeinen avoykkönen ja koulari TK2. 
Näyttelyjen osalta en uskalla asettaa mitään tavoitteita, niin paljon näyttelyjä on joko peruttu tai siirretty alkuvuoden osalta ja vähän heikolta näyttää kesän tilannekin. Lähinnä haluttais käydä Pohjois-Ruotsin kehissä ja mahdollisesti Norjassa myös, mutta voi olla että jäävät hamaan tulevaisuuteen nämä reissut ja valioitumistavoitteet. 

Vuoden 2021 briardkilpailuissa meille kuitenkin tuli mahtavasti menestystä. Kiitos aktiivisten kasvattien - ja niitten omistajien! BB-kasvatit kävivät MH-testissä, luonnetestissä, pk-kokeissa, peko-kokeissa, BH-kokeessa, mejä-kokeissa, rallytokossa, tokossa ja paimennuskokeissa sekä näyttelyissä. Terveystarkeissakin pistäytyi muutama hyvin tuloksin. KIITOS! 💜
Erityismaininnan ansaitsee Ohmi ja Riina - superaktiivimme! Ohmi kahmi vuoden kilpailuissa peräti kolme 1-sijaa ja monia muitakin hienoja sijoituksia. Onnittelut! 😍
Yhteensä saimme viisi 1.sijaa ja Boreabrie oli kasvattajakilpailussa tänä vuonna toinen. Sijoitus on erinomainen ottaen huomioon että minun kasvatteja on vain kolmesta pentueesta, joista ekat Ässät ovat jo lähes 11-vuotiaita eläkeläisiä.

Vuoden Veteraanibriard - Boreabrie Shania 1.sija 💖
Vuoden PK-tulokas - Boreabrie Rayban 1.sija 💙
Vuoden Rallytokotulokas - Boreabrie Rayban 1.sija 💙
Vuoden Aktiivibriard - Boreabrie Rayban 1.sija 💙
Vuoden jalostusbriard Sakun kultainen kaulapanta - Boreabrie Shania 1.sija 💖

Tätä kirjoittaessa kaamosaika on ohitse, aurinkoiset päivät täyttävät taas viikot ja talvi rullailee kohti kevättä. Omalta osaltani reeni-innostus vielä odotuttaa..mutta hallin avainmaksu on maksettu ja tokon uudet sääntömuutokset päivitetty kovalevylle - eiköhän se taas tästä käynnisty 👍


Kuvassa Riina & Ohmi - aktiiviparimme 💙

Ei kommentteja: