torstai 15. syyskuuta 2022

Muistoissa Rilla

Äiti ja tytär 💖

Piti jo ajat sitten väkertää uusi blogipostaus, ois ollut iloisia tulosuutisia kasvateilta tältä syksyltä, kauan odotettuja pentu-uutisia..
Se että tämän kertainen postaus onkin suru-uutinen kertoo juurikin elämän yllätyksellisyydestä.

Rilla on poissa. Se sai kohtalokkaan aivoperäisen kohtauksen, joka johti lopulta koiran sokeutumiseen ja eutanasiaan. Kohtaus tuli täysin yllätyksenä, mitään ennakko-oireita ei ollut. Rilla oli pirteä hyväkuntoinen muori, joka lenkkeili joka päivä minun ja Pepsin kanssa samat lenkit.
Rilla vaan yksi myöhäinen ilta nousi pediltään ja horjui ja hoiperteli kävellessään. Ensimmäinen arvio oli vestibulaarinen oireilu joka korjaantuisi viikossa parissa. Oireilun pahennuttua Rilla lopulta menetti näkönsä. Koko ajan se pystyi käymään ulkona tarpeillaan ja ruokahalu oli hyvä. Kunto heikkeni kuitenkin viikonlopun aikana eikä ollut enään muuta tehtävissä kuin päästää Rilla viimeiselle matkalleen. Eläinlääkärin arvio oli aivoinfarkti, joko tukkeuma tai verisuonen katkos.

In Memoriam
💜 Boreabrie Shania 5.6.2011 - 12.9.2022 💜

Rilla oli ihana pikku briard, niin kiltti ja mutkaton koirakaveri kuin olla voi. Se oli kaunis sisältä ja ulkoa.
Rilla jätti upeita jälkeläisiä, Boreabrie R ja J-pentueet, joista on jo jatkoakin. 

Onneksi mulla on täällä kotona vielä Pepsi - Rillan tytär. Ja toivottavasti tänä syksynä saamme Pepsille terveitä pentuja, Rillan lapsenlapsia, jotka tepastelevat täällä ylpeinä mummonsa jalanjäljissä 💗


Ei kommentteja: