keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Joy - iloa pimenevään syksyyn!

Meille tulee pentuja. 😍 Vihdoinkin. Kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen tuloillaan on fawn pentue Pepsille lokakuun puolivälissä. Eli ihan pian - jo ensi viikolla!

Joy pentuna 💙

Pepsin sulhoksi valikoitui tsekkiläinen käyttöbriard IGP3 ZVV3 IFH1 Everyday Joy Velmond eli Joy "Ilo" 😍
Joy on omistajansa Petran ensimmäinen briard. Petralla on aiemmin ollut kisakoirina käyttösakuja ja rotikka. Eikä briard ole yhtään jäänyt huonommaksi. Joy on yllättänyt energisyydellään ja iloisuudellaan. Petran mukaan sitä on ollut mahtavaa kouluttaa ja koko matka aina BH kokeesta IGP3:seen on ollut hauska ja antoisa.
Sen lisäksi että Joy on harrastusbriardina mahtava, on se myös arjessa kiva koira. Joy on sosiaalinen ja ystävällinen kaveri kaikille, myös hyvin sosiaalinen muille koirille.
Joy on hyväntyyppinen keskikokoa pienempi 64cm uros, jolla on riittävästi luustoa olematta liian raskas tai kevyt. Näyttelyissä Joy on käynyt muutamia kertoja saaden aina excellentin ja onpa saavutuksena yksi luokkaserttikin.
Joylla ei ole vielä jälkeläisiä. Tämä on sen ensimmäinen pentue. Joy lienee kotimaassaan Tsekeissä aika tavanomaista sukua ja on ulkomuodoltaan melko vaatimaton itäisen euroopan briardkasvattajille. Mutta mulle kelpaa!

Joy 16kk 

Joy-Pepsi yhdistelmä on linjaus kahden uroksen, veljesten Eragon ja Especially for You Plaines Brotonnen kautta em koirien vanhempiin Sunny Boyhin ja Vixeniin. Molemmat olivat aikoinaan huippu käyttöbriardeja kilpaillen menestyksekkäästi Ranskan RING3:ssa.

Joy on lonkiltaan terve A/A ja hämäräsokeus geenitestattu CSNB negatiivinen. 
Toivotaan että ensi viikolla olis jo pentu-uutisia tänne kirjoitettavana. Siihen saakka me Pepsin kanssa keskitymme rentoutumaan täällä kotosalla herkkuja syöden ja h-hetkeen valmistautuen. 💜Ei kommentteja: