keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesä

 
Facebookissa kiertävän 'positiivisuus haasteen' sain minäkin, mutta kovin olen saamaton mihinkään haasteisiin vastaamaan. Olkoon tämä postaus päivän/viikon positiivisuus pläjäykseni.

Kesäloma alkoi.

Mietin otsikoksi tälle postaukselle 'Lopen uupunut 'tms mutta kun pitää olla positiivinen niin eihän semmonen passaa ollenkaan. ;)
Kesäloma onneksi ja vihdoin alkoi, kun on viimeiset 2kk puskenut töitä puolikuntoisena, alkaa kovakuntoinenkin kroppa hyytyä, saatikka minun 'ei niin kovakuntoinen'. Fyysinen väsymys on ollut päällimäinen tunne viime aikoina, ihan joka päivä. Onneksi työasiat on nyt unohdettu ja saa levätä, nukkua silloin kun haluaa ja niin pitkään kuin haluaa ja olla vain.


Aurinko paistaa.

Eikä kesäkuu olisi voinut säiden puolesta paremmin alkaa, semmosta pikkuhellettä on luvattu viikon päiviksi, ihanaa. Tähän saumaan lämpimiä päiviä juuri kaivataankin, koska hilla kukkii! Suot ovat täynnä hillankukkia ja nyt näyttää että armollinen sää suosii kukintaa ja heinä-elokuussa saadaan kunnon hillasato. :)
Minna - täti on mennyt lupaamaan korpihillat kummityttönsä hääkakkuun, joten paree ois tulla kunnon sato..(hus pois ukkoset raekuuroineen!)


Sen vähän mitä viime viikkoina on koirien kanssa ehtinyt touhuta, on ollut varsin vaihtelevaa 'menestykseltään'. Talvitauon jälkeen olen joutunut huomaamaan, ettei Rilla osaakaan ilmaista jälkikeppejä metsässä ja aika heikosti pellollakaan. Metsäjäljellä sentäs janat sujuu kivasti ja aina oikeaan suuntaan nappaa jäljen, kulmatkin selvittää upeasti, mutta keppejä ei malta ilmaista. Esineruudussa se paskapää  juoksee esine suussaan 'tyhjiä pois' ja vaihtaa halutessaan törmäämäänsä mukavampaan esineeseen. Tottiksessa hypyt kierretään, ainakin takaisinhyppy ja kun hieman kovistelin paikkamakuun levottomuutta, niin luoksetulo maahanmenon päätteeksi ei onnistukaan - koira ei inahdakaan kuin about kolmannella käskyllä. Plääh.
Rilla on dieselkone ja herkkä sellainen, ei mikään viettitykki siis ja kun siihen soppaan heittää pehmeyden ja turhanki herkkyyden niin eipä ole helppoa tämän koiran kouluttaminen. Viime päivinä on koko pakka ollut niin levällään, että kun Rovaniemen käyttäytymiskokeeseen olisimme saaneet paikan, niin en ottanut. En halua viedä koiraa tämmösessä 'tilassa' ensimmäiseen kokeeseen, jossa on pitkät seuraamiskaaviot eikä tietenkään palkkausmahdollisuutta, saatikka ojentamismahdollisuutta jos ihan veteläksi heittäytyy. Lisäksi tämä lämmin, suorastaan kuuma säätila ei ainakaan edesauttas meitä.
Siirsin kaikki koehaaveet kertaheitolla syksylle.


Syntymäpäivä

Ai niin se positiivisuus! Kolmas kiva asia tällä viikolla - kasvattieni synttärit! S-pentue täyttää huomenna 3- vuotta! Onnittelut ja rapsutukset lähtevät Ottolle, Sanille, Sinkolle, Zeldalle, Tasjalle, Naavalle ja Rillalle. Ihania muistoja kesältä 2011 sai taas plarata kuvakansioista, joista tähän valikoitui kuva Super Nannysta Rastasta pentujen kera.


2 kommenttia:

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Isot onnittelut 3-vuotiaille!

Hippijengi kirjoitti...

Kolmivuotiaat kiittää! Koetan saada poppoosta uusia kuvia tänne blogiin, jotta kaikki ei aina vaan ois facessa :D