torstai 21. toukokuuta 2009

Näytelmissä


Raisa ' The Handler' keskittyy...

Aurinkoinen Helatorstai sujui mukavassa seurassa Rovaniemellä ryhmänäyttelyn merkeissä. Päivälle oli 'luvattu' kuurosateita mutta niinpä ne sadepilvet kiersivät pikkukaupungin ja saimme nauttia todella lämpimästä ja kuivasta kelistä.
Mikään ei ole kurjempaa kuin vesisateinen koiranäyttely ja turkkirotu esitettynä 'miss märkä t-paita lookissa'...nimim. moneen kertaan sekin koettu.

Briardeja oli ilmoitettu vain kaksi, 'Ranuan Leijona' eli Sarin Leo ja minun Gipsy. Molemmille tuomari Leni Finne antoi erinomaisen ja lopussa Gipsy valittiin ROP:ksi ja Rop-veteraaniksi. Kiitos taas Raisalle - vakihandlerillemme! ja onnittelut Sarille ja Leolle vikasta sertistä ja VSP:stä. Nähdään taas!
Gibbon-muori oli oikein hyvässä vedossa tänään, liikkeitä tuomari oikein kehui erikseen. Esiintyminen oli muutamaa 'komennushaukkua' lukuunottamatta varsin mallikasta joten mikä ettei lähdetä uudelleenkin kesän näytelmiin!

Iltapäivän ryhmäkehissä kävimme näyttäytymässä ja läpijuoksemassa. Uusien näyttelysääntöjen mukaan ROP-koira ei voi ilman toimistoon ilmoittamista ja hyvää SYYTÄ jäädä pois ryhmäkehistä..jos niin tekee on seurauksena mahdollinen tuloksen mitätöinti tms. sanktio. Sitä en tiedä mikä olisi se tarpeeksi hyvä syy saada jäädä pois, tänään mulla oli kiire Tassuvaaraan pk-treeneihin Sallin kanssa - se ei ehkä olisi kelvannut :-/


Menestyskö häikäisee?? :-D

Ryhmäkehissä seisoskelua - korvat on sentään pystyssä!

Kaikenkaikkiaan mukava koirapäivä ja vielähän me ehdimme treeneihinkin Sallin kanssa.

Taitaa olla veteraanit Bis kehässä...


3 kommenttia:

Minnis kirjoitti...

Onnittelut! Hienosti esiintyy Gipi Raisan handlaamana. Löysin netistä pari muutakin kuvaa Gipsystä samassa näyttelyssä. Astetta lunkimpaa 'esittämistä' ja 'esiintymistä'. :-D

http://picasaweb.google.fi/saarakang/215RovanimenRN#5338299980962754898

Anonyymi kirjoitti...

Meidän kamera oli jostain syystä enemmän täynnä Gipin kuvia kuin Leon!!Miten se tolleen mun hk avustaja voi tehä ;) Mutta mukavaa oli vaikka Leo leijonaa esittikin!!
T:Sari Ja pojat

Raisa kirjoitti...

Heh-heh, naurattaa handleria nuo kuvat!