sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Talvi tuloo

Viime viikolla satoi sitten kertaheitolla koko syksyn lumet! Keskiviikkona lunta tuprusi vankan länsituulen vahvistamana reilut 20cm ja se niistä jälkitreeneistä vähään aikaan...me no like! :-(
Olin suunnitellut reenailevani sekä metsäjälkeä että peltotreeniä pitkästi lokakuun loppuun ja vasta marraskuussa 'talviteloille'. Hitsit, luontoäiti naureskeli minun suunnitelmille! Nyt jäämme odottelemaan saapuuko luvattu lämmin jakso antaen lumelle kyytiä vai oliko tämä sitten tässä eli pysyvä lumipeite. Nähtäväksi jää.

Hakua onneksi pystyy treenimään pienessä lumessakin, täytyy vaan tallata alue huolellisesti. Sallin kanssa on siirrytty kiintorullaan, joten vihdoin Gipsyn vanha norskipanta pääsi oikeaan käyttöön! Pienellä 'käsiavustuksella' (maalimiehen käsi maata vasten) kiintorulla löysi tiensä Sallin suuhun ja eiku menoksi. Lisäksi Salli on oppinut tekemään hienosti syviä tyhjiä pistoja, ehkäpä pitkä ja helppo 'pohjatreeni' suorapalkoilla on tehnyt tehtävänsä - maalimiesmotivaatio tuntuis olevan kunnossa. Umpipiiloja olemme ottaneet joka treenissä, sääli ettei mulla vieläkään ole kuvaa Topin rakentamasta 'mökistä' mutta yksi kuva löytyi syksyn treeneistä jossa Sallille eka kertaa otetaan umppari, tällä kertaa kertaa 'helppo' kevythäkki josta suorapalkkaus pallolla.


Piilo ja PALLO!!

Treeniporukan puutteessa olemme joutuneet käyttämään lapsityövoimaa! Raisan lapset Topi ja Tuuli ovat olleet monta kertaa maalimiehinä ja apuna alueen tallaamisessa. Saas nähdä kauanko nuoriso jaksaa...vai pitääkö värvätä uusia - Harri?


sitten tulikin talvi..

Joutsenet järven keskellä kiinnostavat...

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Joo-o, uskomatonta että siellä on jo niin talvi! Pitäis päästä näkemään omin silmin :) Täällä on niin lämmin koko ajan. Mua houkuttelis tulla taas piipahtamaan, jos tosiaan vaikka niitä hakutreenejä vielä yrittäis, jos nyt ei pakkaset jatku sellaisena mitä kuulemma nyt on!

Anonyymi kirjoitti...

Tsiisus! Lumi maassa! Kääk! Just lopettelin haravoinnin... -äm tee

Satu kirjoitti...

Juu kiitti tuosta noutovinkistä. Pitäisi alkaa sitä nyt oikein tehostetusti tekemään joka päivä. Kapulalla olen vähän tehnyt jo sellaista että kun ottaa suuhun oikeasta kohdasta niin palkkaan ja sitten kehun erikseen kantamisesta. Mutta pitäisi tosiaan eka saada nouto kuntoon muilla esineillä.

Juu tuntuu että olen ihan stressissä täällä pelkästään maastossa liikkumisesta kun pitää koko ajan kytätä toisia koiria, kaikki ne on sitten noissa samoissa vähäisissä metsissä juoksemassa vapaina jne. Ah, mikä ikävä sinne! Kyllä ne meidän maastot onkin huiput!

Juu pikku-kissa Myy on pohjoisessa! Se on niin huippu! Kuulin että on kasvanut 9 koiran seurassa, ei se koiria paljon pelkää, välillä vähän liiankin rohkea. Mutta noista voi Pessin kanssa tulla hyvät ystävät kun molemmat nuoria, sais Pessikin viimein yhden kissakaverin kun vanhemmat kissat ei oikein lämpene äijän yrityksille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mää voin vuokrata 2 lasta sinne.Haluatko pitää loppuvuoden? Jos jouluna käyvät kotona :) T:sari ja pojat

Minna & Jiit kirjoitti...

Me no like either! Täälläkin on jäljet nyt tältä erää jäljestetty kun lumi vaan on ja pysyy. Plääh. No eipähän tarvi haravoida...