maanantai 26. maaliskuuta 2012

Järvellä


Kellojen siirryttyä kesäaikaan on kyllä oma mielikin menossa kohti kesää ja varsinkin ihanaa kevättä! Itse tykkään tästä ajasta maaliskuu-kesäkuu ihan kaikkein eniten. Minua ei yhtään haittaa maaliskuiset räntäsateet tai huhtikuun lopun rapakelit, kevät ja huikea valo on vaan niin mahtava asia!
Raisan kanssa tempasimme ja reippailimme parin tunnin kävelyretken Sieppijärven jäällä viime sunnuntaina, kameraan tarttui muutama mukava kuvamuisto koirista sekä mielenkiintoinen jälkihavainto - majava! En edes tiennyt että meillä päin on majavia, saukkoja ja minkkejä sekä joutsenia järven ja joen sulakoissa kyllä vilisee.
Joutsenet ovat tänä keväänä aikasessa, yleensä ne ovat täällä huhtikuun alusta alkaen. Kovin kotoisalta niiden tuttu torven toitotus kuulostaa - varma kevään merkki!

Kiitos Raisalle retkestä ja kuvista! Rillasta saimme ihan vahingossa pari tosi hyvää posekuvaa. Meillä ei ollut tarkoitus kuvata koiria 'tosissaan' mutta parhaat kuvat taitavatkin tulla vahingossa!






kuvat(c) Raisa Hartikainen

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hehe, ei näy kuvissa mukana sentään yhtä harmaata huskya, se on lenkkeillyt yhden jos toisenkin naapurin matkassa viikonloppuna. Thank God, se makaa nyt minun olohuoneen lattialla!

ps. upeita kuvia jälleen kerran!