lauantai 31. elokuuta 2013

Avo kakkonen

Ei ihan riittänyt kolmen viikon reenirutistus ykköstulokseen Rastan kanssa tänään Kemijärvellä. Ihan hyvä sarja avoimesta luokasta ensikertalaiselta, uusista liikkeistä puolet sujui varsin hienosti, osassa taas epäonnistuimme. Uusilla liikkeillä tarkoitan avoimessa luokassa uusina tulevia: nouto, hyppy-istu, kaukot ja luoksarin stoppi.

Toko Kemijärvi 31.8. avoin luokka

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno 6   (plääh..)
Luoksetulo 5  (läpijuoksu)
Seisominen 8
Noutaminen 9,5
Kauko-ohjaus 8
Estehyppy 0 (voi pee..)
Kokonaisvaikutus 8

yht. 142p 2-tulos sij.4/8.
tuomarina Heli Kelhälä

Maahanmenon oli kuulemma tehnyt tosi hitaasti..lähes venytellen perse pitkään pystyssä..samperi, tätä en kyllä odottanut. Luoksetulossa tuli laukalla ja aavistuksen 'ajatteli' pysähdystä minun kiljuessa 'stoppia' vaan perille tuli että napsahti ilman mitään pysähdystä. Voi pah.
Kauko-ohjauksessa tarvi toisen käskyn ensimmäiseen istumiseen ja hypyssä, voi siinä meillä kävi 'työtapaturma' :(
Rasta kyllä hyppäs yli ekalla käskyllä, mutta kiepsahti sitten istumaan niin laitaan ettei paluussa ollut estettä edessä lainkaan ja koko liike meni nollille, koska paluuhyppyä ei tapahtunut. Voi harmitus, ei ole moista sattunut ikinä harkoissa, joten tulipas nolla tylsällä tavalla meijän nykyisestä suokkiliikkeestä. Yritin kyllä pelastaa tilannetta reilulla vartaloavulla kylkitaivutuksineen vaan ei auttanut..plääh.

Rasta ei ollut ihan säpäköimmillään, se on ollut juoksun jälkeen tyypillisessä depiksessä. "Maanantai ei mittään, tiistai ei mittään, keskiviikko torstai ei mittään..." Hectoria lainatakseni.
Sodankylän tokojen ilmoaika meni jo, joten ne jäävät ainakin meiltä pois. Marraskuussa olis Torniossa hallitoko, sitä harkitsemme.
Kiva oli käväistä taas kisaamassa, ilman sen kummempia tavoitteita hommasta on tullut ihan hauskaa, jopa mulle.

Kotimatkalla jaloittelutauolla Romakkaniemessä

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Zelda voi kertoo, että hypyn nollaus alkaa olla sille jo vähän rutiinijuttu, vaikka se on aina treeneissä täyskymppi, paitti silloin, kun sitä pitää tappaa :P

Hippijengi kirjoitti...

Zeldan pitää pian päästä sinne voivoihin - siellä hyppyyn kytkeytyy nouto ja jihaa se on kivaa! :)