lauantai 28. joulukuuta 2013

Laiskotellen

Ihan saan omantunnontuskia kun lueskelen Minniksen blogia. Siellä sitä reenataan tunnollisesti kelissä kuin kelissä miljoonia eri lajeja vieläpä :P. Hyvä jos on edes jouluna laiskotellut, varmaan on Vaakku saanut hakea joululahjansa kuusen alta esineruudun malliin! Ihan pöyristyttävää moinen ahkeruus :O
Mepä ei olla tehty yhtään mittään - yllätys! *huoh*. En harrasta uudenvuodenlupauksia, joten mitään reenipiikkiä ei ole tiedossakaan. Yleensä olen saanut motivoitua itseni hallireeneihin edes alkutalven ajan, sitten kun kevätaurinko näyttäytyy, loppuu Minnan ja koirien hallireenailut. Näin se menee eikä tuleva talvi varmaan tee poikkeusta. Pitäis varmaan tehdä semmonen 'to do-lista' talven ajalle, jos se piiskais ahkerammaksi.

Joulun aikaan Facebookissa tokoharrastajien keskuudessa kiersi piparihaaste, jossa piti ottaa koirasta kuva pipari suussa (siis ei syöden vaan pitäen). Naava piti meidän mainetta yllä onnistuen haasteessa eikä Riinan Zeldakaan kauas jäänyt. Pipareista innostuneena Zelda sittemmin ahmaisi kitaansa myös kokonaisen suklaakakun aiheuttaen sydämentykytyksiä omistajalleen mahdollisen suklaamyrkytyksen pelossa. Onneksi säikähdyksellä selvisivät. Tuhma Zelda, senkin porsas.

Naavan pipari :)


Zelda: Joko saa hotkaista, joko nyt?
 
Osaan pitää myös tätä - joululahjaani,
 joka kesti käsittelyssäni 20 min (Naava prkle...)

Me ei, ainakaan vielä, olla piparihaasteeseen vastattu. Ei ole pipareita! En ole mikään jouluruuan saatikka joululeivonnaisten ystävä, joten pipareita en leivo koskaan. Jouluksikin leivon ja herkuttelen suklaa - ja porkkanapiirakalla. :)



Jatkamme laiskottelua reenien osalta, mutta lenkkeilyä emme laista. Ilmatieteenlaitos lupailee vuodenvaihteeseen upeaa muutaman asteen pakkaskeliä ja vähän lumisadettakin, passaa meille, lomalaisille.
Tähän loppuun vielä muutama joulukuva kasvateistani.

Tasja jouluna -13

Otto-poika

Ihana Sinko!

1 kommentti:

Minnis kirjoitti...

Hahhaa! Ja mä juuri mietin, että pitäiskö huudella ihan oikeita hakutreenejä koolle, kun kerta lumet lähti ... mutta njääh, laiskuus iski! :D

Tuota piparihaastetta täytyy kyllä vielä kokeilla!