keskiviikko 26. helmikuuta 2020

It's Showtime!


Helmikuun lopun ja runsaslumisen alkutalven tilannetta kuvaisi ehkä paremmin snowtime! Siinä missä eteläisessä suomessa kärvistellään kuraisen ja lumettoman talven kanssa, on meille tullut lunta yli oman tarpeen. Pakkaset on puuttuneet lähes totaalisesti ja kaikki sateet on tietenki tulleet lumena. Ei se mitään, reenaillaan hallissa kuten aina talvella ja nautitaan kickspark ja hiihtokeleistä ja yritetään olla hukkumatta lumivuorten alle.

On lunta!

Tämän talven kestomenestyjä junnuluokissa on ollut Ulla-Majn Stanley. Kaksikko on reissannut pariin otteeseen Baltiassa, joista viimeisimmällä kerralla tarttui haaviin kaksi juniorititteliä. Ensin lauantaina Latviassa Valmierassa junnusertin myötä LV JCH ja sunnuntaina Tallinnassa EE JCH. Mihin vielä ehtivätkään ennen toukokuuta ja siirtymistä nuortenluokkaan 😊

Stanley ja Jethro tammikuun valossa

Pepsin kanssa meillä oli tämän vuoden tavoitteeksi asetettu viimeisen sertin saavuttaminen ja muotovalioituminen kotimaasta. Siinä onnistuimme heti ensimmäisessä yrityksessä viime sunnuntaina Tornion ryhmänäyttelyssä. Goran Gladicin arvioitavaksi kiikutin molemmat tytöt. Pepsi käyttöluokkaan ja Rilla ensimmäistä kertaa veteraaneihin. Onneksi Martsa ehti apukädeksi, sillä molemmat saivat SAn. Paras narttu-luokassa Pepsi voitti äiteensä ja sertin myötä sai myös MVA-ruusukkeen 😊
Rillalle tämä oli lähes viiden vuoden ja kahden pentueen jälkeen ensimmäinen näyttelykäynti. Vielä se antaa turkillaan tasoitusta kilpailijoilleen (tässä tapauksessa tyttärelleen), enkä usko että me isommin kierrellään veteraanikehiä.
Tornion ryhmäkehiin emme jääneet, kumpikaan ei ole silleen huippukunnossa saatikka huippurotunsaedustaja ryhmissä sijoittumista ajatellen.

Pepsi - Suomen Muotovalio

Talven reenit on jatkuneet tokon avoimen luokan temppuja opetellessa. Vähän sitä kyllä kaipais tokoon ohjattuja reenejä tai edes jotain semmaa tai vastaavaa. Harmillisesti lähimmät tokokoulutukset, jonne pääsis edes kuunteluoppilaaksi, on Oulun seudulla. Rovaniemellä on aktiivista tokoilua, mutta surkee hallitilanne, joten sielläkään ei ole isompaa tokosemmaa järkätty viime aikoina. Joskus tuntuu että on tämä tokoilu vähän semmosta räpiköintiä täällä raukoilla rajoilla. Agilityssa on koulutustarjontaa mutta toki enemmän harrastajiakin. Eipä se auta valittaa, pitäs itse kääriä hihat ja järjestää koulutuspäiviä ja viikonloppuja.


Rallytokossa Riina ja Zelda avasivat koeputken nappaamalla kaksi hienoa tulosta Rauman kisoissa. Pisteillä 98 ja 100 pääsivät myös podiumille kera hienon palkintosaaliin. Hyvä tytöt! 😍 Rally on kyllä laji jossa mekin Pepsin kanssa vielä kisaamme, ei vielä tänä vuonna mutta tulevina.

Voittoisa Zelda palkintoineen 😗

Ei kommentteja: