sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Syksyn satoa osa 1

Syksyllä meillä juostaan. Aina. Joka vuosi lähes kalenterin tarkkuudella Pepsi aloittaa juoksunsa elo-syyskuun vaihteessa ja Rilla tulee mukaan viikkoa jälempänä. Nyt meillä meni huti yksi tokokoe ja oman kerhon luonnetesti. Plääh...vaan ei voi mitään. Sinällään harmi että näin kerta vuoteen juoksevina menee aina koe-aktiivista syyskuuta "hukkaan", joutaisivat juosta vaikka heinäkuun helteillä..😣

Juoksujen lisäksi on Pepsillä ollut pitkittynyttä vatsapöpöä ja lopulta hotspot hännässä 😡 Ei kiva. Meän reenirutistus on kovasti kärsinyt kun on tullu pitkiä sairaslomajaksoja. 
Nyt odotellaan juoksujen loppumista ja katellaan mitä ja mihin vielä tälle syksylle ehditään.


Pitkin loppukesää ja alkavaa syksyä on R-pentueelle koetettu saada luonnetestipaikat. Elokuun testeihin oli ihan toivotonta päästä ja melkoisen puhelinrumban takana on olleet syys-lokakuun testitki, lähinnä varapaikkoja on ollut tarjolla. Karon onnistui saada Peikolle viimeinen paikka Nokian testiin 6.9 veljesten Urhon ja Ohmin jäädessä varasijoille 2 ja 3. 
Testissä Peikko oli oma itsensä, R-pentueen kiltti poika jo pikkupentuna. Mitään suurta rohkeutta eli toimintakykyä Peikko ei osoittanut, eikä terävyyttä lainkaan. Puolustusta löytyi pienesti, enempi oli halua vaan ei taitoa järeämpään esitykseen. Sen sijaan taisteluhalua löytyi kivasti (+3)  ja hermojaki sen verran että pakka pysyy kasassa. Sosiaalinen hännänheiluttaja Peikko on aina ollut, joten luoksepäästävyydestä +3 samoin tempperamentista.
Kokonaispisteet 180p ja laukausvarma. 
Mulle Peikko edustaa briardia, jollaisia toivoisin enemmänki kasvatteihini. Sosiaalinen ja varma ja sen verran löytyy palikoita leikkimiseen ja taisteluun että koulutellakin voi.
Kiitos Karolle testauttamisesta, Peikko on tosiaan ihan sinun käteen sopiva briard kuten olet monesti sanonutkin.


Peikkon luonnetesti on kuvattuna usealle eri pätkälle/osiolle, joista tässä leikkiosuus ja kelkkakoe.

Ohmi ja Riina saavuttivat tämän syksyn tavoitteensa BHn tänään Porissa. Nyt on koe -ja kilpailukirja korkattu ja reenit sekä maastossa että kentillä jatkuvat tiiviisti. Ensi kaudella kohti kokeita 😊
Onnea kovasti meän ahkerat reenaajat!


Ei kommentteja: