sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kevät etenee


Pääsiäispöytä mummolan pirtissä

Pääsiäisen aika on monesti näillä leveyksillä tietänyt räntää, lunta ja loskaa...toisin oli nyt. Meille on riittänyt auriskelejä oikein olan takaa eikä ollenkaan haittaa vaikka muutamana päivänä on ollut puolipilvistä. Tosin kyllä huhtikuinen päivälämpö ja lämpimät yöt ovat saanut sivutiet loskalle ja kuralle.. :-/ Itse toivon lämpimien päivien päätteeksi kunnon yöpakkasia jotta saadaan vielä hankikanto!

Nahkakaksikon ja Raisan kanssa kävimme ennen pääsiäistä pitkän lenkin Sieppuvaarassa. Sallin juoksu oli alkanut jo silloin, joten Kamu-herralla oli 'housuissaan pitelemistä' ja kokonainen haaremi huolehdittavanaan! Meinas pojalla merkkausaine loppua kesken! :-)

Kovasti olen selaillut pk-lehteä, SKL:n näyttelykalenteria ja tokokokeitakin on kateltu sillä silmällä. Harmillista että pk-koepaikat pitää varata kamalan aikaisin, keskellä hohtavia hankia ja pikkupakkasia kun ei ihan heti tule mieleen jälkikokeet ja mahdolliset koepaikat varasijoineen. Mutta sellaiseksi tämä on mennyt, pk-kokeita järjestetään rajoittamattomina todella vähän joten koepaikan saadakseen on oltava aikaisin liikkeellä.

Näyttelykalenterissa ja tuomaritarjonnassa näyttää jatkuvan itäblokkilainen linja - outoja nimiä Serbiasta, Kroatiasta, Romaniasta ja mistä lie into-kiinasta..hmm...sitä olen miettinyt onko nämä 'eksoottiset' nimet omiani ajatellen hyviä vai huonoja??
Jospa sitä kuitenkin muutamaan kesänäyttelyyn ilmoittelisi, Gipsy ainakin olisi kivassa kunnossa veteraanikehiä ajatellen.

Tässä vielä kevään kuvasatoa hohtavilta hangilta.


Minna ja lauma Sieppuvaarassa (kuva: Raisa H)


Poseerausta rivissä


Nyt loppui Kamun itsehillintä - oli mentävä tarkistamaan muorin hännänalus :-)


Hieman suttuinen kuva Immosenvaarasta


Kelkkareitillä, Salli mönkii ja sukeltelee hangessa...


Josta seurauksena ainainen lumikuono-look!
(kuva: Raisa H)

1 kommentti:

Jonna Nikumaa kirjoitti...

Meillä on vastaava kevätlook nyt koko ajan. Pistin just uusia kuvia blogiin, vastaavasta aiheesta... :D