maanantai 1. kesäkuuta 2009

Gaudeamus Igitur


Tuore Ylioppilas!

Viikonvaihde vietettiin juhlatunnelmissa! Sen lisäksi että pikku ope (minä :-) pääsi kesälaitumille (jee, tosi juhlan aihe..), oli meillä aihetta suurempaankin juhlaan. Kummityttöni, siskontyttö Suvi kirjoitti keväällä ylioppilaaksi Madetojan musiikkilukiosta ja sunnuntaina oli juhlan aika!
Iloisissa tunnelmissa ja varsin kauniissa ja lämpimässä säässä vietimme Suvin lakkiaisia täällä Kolarissa minun vanhempien luona.

Meidän koko iso suku setineen, enoineen, tätineen, serkkuineen ja lapsineen monessa polvessa oli juhlistamassa Suvi Ylioppilasta!
Itseasiassa laskeskelin, että minulla on 10 setää/enoa ja 10 tätiä ja serkkuja molemmilta puolin
yhteensä 48...ja niillä serkuilla lapsia läjäpäin! :-) Joten arvatakin saattaa että meitä oli PALJON juhlimassa.
Loppukesällä taas nähdään kun meillä on serkkujen tapaaminen Järvelässä - rakkaassa vanhassa mummolassa Vaattojärvellä.

Ylioppilaslahjaksi tämä kummitäti antoi korttiin kirjatun 'lahjan' eläinlääkäri Merja Mäkiselle Vammalaan - Suvin Satelliitti-kisu 'pääsee' sterilisaatioon! Eikös ollutkin kummitädin 'näköinen' lahja! :-D
Suvi asuu nykyisin Tampereen Pyynikillä, joten matka eläinlekurille Vammalaan ei ole mitään pitkiin keikkamatkoihin tottuneelle artistille saatikka jo maailmaa nähneelle kissalle.

Suvin mielestä paras yo-lahja tuli jo parisen viikkoa sitten kun levy-yhtiöstä ilmoitettiin että Suvin debyyttilevy "Särkyneiden sydänten tie" on myynyt KULTAA!! Onnea Onnea, olemme kaikki niin ylpeitä sinusta!


Silmät sirrillään ja hymy korvissa!

Suvi, Minna-täti ja Jamppa


Kummitäti kummilapsineen, etumaisena Eetu 'Laivaston Upseeri'- nuorimmaiseni.

Rakas Elkku! Pia-serkun Elmeri poika 2,5v.


Iina - cottoni juhlatupsuineen!
Ja jottei koirablogin merkintä ihan ilman koiraa pääse livahtamaan, esiteltäköön tässä siskoni coton de tulear tytsi Iina - juhlien ainut karvalapsi! Minun kolmea, sivistynyttä mutta varsin riehakasta karvaturria ei juhliin huolittu..Höh, miksiköhän ei.. ;-)
Kuvat copyright Pia Koivumaa - kiitos Pia!




Ei kommentteja: