lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannustunnelmia


Gibbon kukkaniityllä juhannuspäivänä

Pitkään jatkuneiden sateiden jälkeen saimme juhannukseksi todella kauniin sään tänne Luoteis-Lappiin. Lämpöasteilla meitä ei liiemmin ole hellitty mutta aurinkoista, puolipilveä ja ennenkaikkea kuivaa on ollut ja se riittää mulle!

Juhannuspäivänä suuntasimme koirakoplan kanssa perinteiseen juhannusnäyttelyyn Rovaniemelle Joulupukin pajakylän takamaille. Briardeja oli kehässä viisi israelilaisen rouvan Rita Trainin tuomiolla. Kajaanin jengi vei tällä kertaa koko potin - onnea Minna & Hunka ja Tarja & Milla. Gipsy oli Raisan esittämänä hienosti PN2 ja Rop-vet.


Juhannuksen Roppivetsku kehän jälkeen hieman väsynä..


Nyt jo vähän terävöidyttiin...

Varsin aktiivisen ja vaiherikkaan koiraharrastuskevään/alkukesän jälkeen on ihana olla vaan ja chillailla.. :-)
Nauttia kesästä, yöttömästä yöstä ja kiireettömyydestä. Ensi viikolle luvattiin reilua kesäkeliä ja lämpimiä päiviä - jokohan omakin talviturkki joutais huitsiin ja pulahtais järveen..koirathan siellä ovat polskineet harva se päivä.

Järvirovan kauniit kukkakedot saivat minut kaivamaan kameran laatikon periltä ja napsimaan muutaman juhannusmuiston!


Kukkaistyttö Rasta!


Salli voikukkakedolla juhannusaattona

Näyttelyn jälkeen mentiin iltalenkille...


Tyttöjä haluttais uimaan mutta mami kieltää...on tyydyttävä bongailemaan sorsia.



5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aika ikävää kieltää koirien kesähauskuus uiminen tuolla tavalla =). Meillä saa parhaimmillaan kiljua kitarisat pihalle ja silti lopputuloksena on märkä koira, yleensä ei edes ehdi huomata, että piski rapakkoon livahti.

Satu kirjoitti...

Moi! Mekin tahdotaan jo Lappiin niityille! Tullaan sinne Pessin kanssa joskus viikonlopun aikana! Minäkin tein tänne Pessille blogin kun oon koko kevään kirjoitellu kaikkea tapahtumaa. on ollu kiva käydä lukemassa noita sinun koirien juttuja, varsinkin luonnetestikoe ja jälikoe Sallilla oli tosi mielenkiintoista luettavaa!

T:Satu

Hippijengi kirjoitti...

Hah, tänään turrit pääsivät jokeen- Muoniojokeen ja huomenna Sieppijärveen ja vaikka joka päivä jos kelit ovat suotuisia...iltalenkillä meillä EI päästä uimaan - en halua kolmea haisevaa ja märkää petikaveria... ;-)

Tuula, Helmi ja Tuuli kirjoitti...

Onnittelut juhannusruusu Gipsylle!
Aika tylyä kieltää toisilta iltauinti. Viileällä turkilla olisi niin paljon mukavampi nukkua. Vaan on ne tottelevaisia, kun eivät mene. Ei onnistuisi meillä. Hihnassa roikkumalla ja kovasti kieltämällä onnistuu juuri ja juuri pitämään Heikki-pojun poissa kaikkein pahimmista lutakoista.
Mukavaa kesän jatkoa!

Satu kirjoitti...

Juuh, minäpä ilmoittelen sitten tulostamme! Pessi ei enää onneksi nilkuta, varmasti oli puhki kävelystä vaikka tiedossa oli koko ajan ettei saa rasittaa liikaa. Mutta vaikea noita extraleikkiralleja on kieltää, menivöt kuitenkin tuon Osmon kanssa niitä vielä iltaisin kävelyn jälkeen. Tsemppiä sinne Ruotsin näyttelyyn, lähteekö sinne kaikki koirat mukaan?