lauantai 8. toukokuuta 2010

Elämä voittaa



Viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet toipilaan hoidossa ja tarkkailussa ja lähinnä liiallisen vauhdin rajoittamisessa. Salli on ihan entisellään, näin voin sanoa. Remmilenkitystä jaksoin vajaan viikon ja koska potilas vaikutti niin toipuneelta ja 'paineistuneelta' tyhjänpäiväisiin kävelylenkkeihin - palasimme normaaleihin vauhtilenkkeihin metsiin ja rantatielle. Tikit on poistettu jo viikko sitten ja antibiootit syöty...reikä rinnassa on parantunut hyvin lukuunottamatta kudosnesteen kerääntymistä joka tosin sekin on vähenemään päin. Nestepatti on puolet pienempi nyt kuin mitä esim. viikko sitten.

Tänään kävimme koirien kanssa päivälenkin Mustaselän maastossa, toteamassa vain että pitkin tienviertä ja paljolti metsässäkin on vielä runsaasti lunta. Onneksi Käkivaaran etelärinteet ovat sulat, joten sinne tein kevään ensimmäisen 'täysimittaisen' esineruudun. Ensi viikolla päästään jo janatreeneihin ja jatkossa jo jäljellekin - sen verran lämmintä säätä on luvannut tuleville viikoille! Hienoa! Loputkin lumet saa kyytiä!


Näitä hiekkateitä meillä riittää...

Muutama koepaikkakin on jo varattuna, joten kyllä tässä on pakkokin kaivaa vermeet naftaliinista ja suunnata maastoihin. Pk-esteiden treenaus on vaikeimman takana, esteet ovat vielä lumen alla Ylisessävaarassa mutta toivotaan että ne pian sieltä 'vapautuisivat'.

Nyt uskallan jo täysillä suunnitella alkavaa kesää ja koekautta. Ainoastaan näyttelyhaaveet saamme Sallin osalta haudata tältä kesältä, eturinta paljaana ja kyljet ajeltuna ei viitti kehissä pyörähtää. No, pitänee ilmotella kesän näytelmiin Rastaa, vaikka sen viimoisen sertin metsästykseen.


Rasta esinetreenien jälkeen
Sallin osalta uskallan taas suunnitella ja haaveilla tulevaisuuttakin ja mahdollista ensi kevään pentuetta..sen verran tämä äksidentti säikäytti että kaikki suunnitelmat pistettiin jäihin ja tärkeimmäksi asiaksi nousi koiran henkiin jääminen ja toipuminen, nyt voidaan jo huokaista helpotuksesta - Salli on täysin terve ja toivottavasti seuraava visiitti Akuuttiin on 'arkinen' silmäpeilaus! ;-)
Lämmin kevätpäivä pistää läähättämään - Salli ottaa aurinkoa!

5 kommenttia:

Anne-Riitta kirjoitti...

Hienoa, että Salli voi jo nyt noin hyvin.
Tsemppiä jatkoon ja kesän kisoihin.

Tara,Momo+Pätkis kirjoitti...

Ihania uutisia täällä! Onnea kesän ja muihinkin suunnitelmiin!

Satu kirjoitti...

Käkivaaran hakumetsät eivät kyllä meinaa sulaa ei sitten millään! Meidän pihassa on vieläkin puoli metriä lunta vaikka muualta se on jo melkein kadonnut! Sietämätöntä :) Ihanaa että Salli on entisellään! Toivotaan että tämän vuoden äksidentit olivat kaikki siinä!

Annu kirjoitti...

Tosi kiva kuulla, että Salli on aivan entisellään =) Teillä oli kyllä aikamoinen säikähdyksen paikka.

Minna T kirjoitti...

Hieno homma, että ootte päässy normaaliin päiväjärjestykseen! Mekin käytiin lauantaina ajamassa kevään eka jälki ja tekemässä esineruutu :o eikä nyt ihan huonosti menny... ;-)