torstai 4. marraskuuta 2010

Postilaatikossa...



oli tänään yllätys!

Punainen paketti Kajaanista...vaikkei ole etes joulu, eikä synttärit eikä mikään muukaan merkkipäivä. Salli sai onnittelulahjan HK1:stä Minnalta ja Hunkalta - paketista paljastui vinkulelu, kissa tai hiiri, ihan kumpi vaan. Kiitokset Kajaaniin! Voitte uskoa että lahjan saaja oli iloinen - voe tätä vingutusta! :-/







Sallilla on kotona oma romulaatikko, eteisen nurkassa. Siitä se nappaa aina innostuessaan lelun tai kaksi ja kantelee niitä ympäriinsä tai kirputtaa ja mussuttaa..mutta ei revi, ei ainakaan näitä lujatekoisia koirien leluja, kirpputorilta hommatut pehmolelut sensijaan suolistetaan jossain vaiheessa niiden elämänkaarta.

Paitsi yksi on säästänyt henkensä - Nemo. Se on kirpparilta vuosia sitten eurolla hankittu oranssinkeltainen kissa ja nimensä se tietysti sai Sallin kasvattajan Manen upean Birmakollin mukaan - Glitter's Geronimo eli Nemo! Yhdennäköisyys on ilmiselvää ;-)



Manen Nemo ja Sallin Nemo - pahoittelemme jälkimmäisen likaista kuontaloa, kuvausta varten se pelastettiin ulkoa portaiden alta...

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Haha, ihan huippu tuo kissojen yhdennäköisyys! Ihan selvästi samaa sukua!!! Tuo burma on tosi paljo saman näköinen kuin mun siskon ragdoll. Olipa muuten mahtava yllätys, Salli on kyllä ansainnut vingutukset, koitahan kestää talon emäntänä se meteli ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Nemo lähettää kaimalle terkkuja! =)

Anna-Leena kirjoitti...

kviiks kviiks! Hyvä Salkkis! Mie kans katoin heti että Alvarin näkönen tuo Nemo..siis elävä versio. Harmi että Alvarille kävi kuten Pessile, siis lähti pallit. Meilähän oli niitä pentusuunnitelmia Myyn ja Alvarin välile. No, jahka se sulho löytyis lähempääki!