maanantai 19. joulukuuta 2016

Hullut viikot

Koiranpentueen kasvatuksen hullut viikot ovat alkaneet! Pennut ovat aktiivisia ja leikkivät, sottaavat ja tappelevat keskenään. Talo on kuin pyörremyrskyn jäljiltä sanomalehtisilpusta, pissa ja kakka haisee ja koiranleluja on ripoteltuna ympäri mökkiä. Huh, niin antoisaa ja kiehtovaa kuin pentujen kasvun ja kehityksen seuraaminen onkin, toivoo sitä luovutuspäivää aina yhä kiihkeämmin mitä pidemmälle viikot etenevät.

shit happens! :)

Mamman puruluu kiinnostaa..

Kaikkea pitää kokeilla..ja repiä!

keittiön nurkassa

Raisa kävi kuvaamassa pennuista 5-viikkois potretit studiotyyliin. Kuvissa pennut istuvat ja söpöstelevät, osalla ilmeet olivat hieman harmistuneet ja nyrpeät, mutta muuten olen kyllä kuviin tyytyväinen! Kiitos Raisalle! (posekuvat (c) Raisa Hartikainen)

Lilapinkki tyttö 5vk

Punanen tyttö 5vk

Vihreä poika 5vk

Ruskea poika 5vk

Sininen poika 5vk

Valkoinen poika 5vk

Musta poika 5vk

Sen jälkeen ei ole paljon omaa kameraa ehtinyt käyttämään. Pentujen kotikuvaaminen alkaa olla hankalaa, koska ne heti syöksyvät nenä linssiin kiinni yrittäen kömpiä kuvaajan syliin, puremaan jne..
Riina kävi kyläilemässä vkl:n verran ja saimme leikitettyä pentuja yksitellen ja videoitua niitä ryhmissä ja yksikseen. Mitään seisontaposekuvia emme painostuksesta huolimatta ottaneet, itse koen sen työläänä, siis saada pentu seisomaan ryhdissä rakenteellisesti onnistuen (kulmaukset, kaula ym). Toisaalta omista pentueista ei koskaan isommin näyttelyharrastajalle pentuja menekään, joten seisontakuvia en pidä niin tärkeinä. Meillä vaan söpöstellään :D





Huomenna meillä on edessä eläinlääkärikeikka, pentutarkastus ja sirutus. Sitten saan rekisteröinnin eteenpäin, valitettavasti minun pentue ei ehdi tämän vuoden rekisteröinteihin, sillä pentueilmoitus astutustodistuksineen käy mutkan Etelä-Ruotsissa Monikan allekirjoitettavana. Toisaalta kennelliitto on välipäivät kiinni ja aukeaa täyteen toimintakykyyn vasta loppiaisen jälkeen, näin mulle kerrottiin.

Pentujen ensimmäisestä ulkoilusta terassilla ja vähän etupihallakin napsasin muutaman kuvan, kovin vähän on tähän aikaan päivänvaloa, joten ilman salamaa kuvista tulee kovin tummia ja salamavalolla puolestaan ärsyttävän kirkkaita jopa 'keltaisia'.



Ei kommentteja: