lauantai 28. marraskuuta 2020

Happy B-day!

Taas on vietetty synttäreitä. Tai ainaki ois voinu viettää jos ois muistanu/halunnut. Itse olen niin laiska väsäämään koirille synttärikakkuja..joululahjoja ym. Mun koirilla on selkeesti tylsä elämä/emäntä. 😂
Rillan molemmat pentueet täyttivät marraskuussa vuosia. R-pennut jo 4 vuotta ja Jii-possut kokonaiset 2 vuotta!
J-pennut on just niin keskeneräisiä kuin 2-vuotias nuori briard vaan olla voi. Varsinkin fawnit on värivaiheensa takia varsinaista sekalaista seurakuntaa. Siinä missä Sopu ja Stanley ovat kovin kirjavia, alta pukkaa jo punaista mutta helmat ja päällyskarva on vaaleaa. Nuri on puolestaan ihan blondi, sillä ei ole yhtään charbonnea turkissaan joten värin vaaleneminen tarkoitti sillä kyllä täydellistä blondiutta. Eipä tartte mistään näyttelykehistä haaveilla Jii-katraan kans, eipä sillä, ei niitä näyttelyjä oliskaan kun kaikki on peruttu ja peruutukset takuulla jatkuvat ens talven/kevään osaltakin.



Nuri poseeraa vaaramaisemassa (kolme kuvaa yllä)

Sopu 2 v.


Sopua puunataan

R-pentueen 4-vuotiaat sensijaan ovat kaikki yhtä lukuunottamatta (Nitrolla on ajeltu turkki) komeassa turkissa ja värissä. Pitää koettaa saada niitä ens vuoden erikoisnäyttelyyn jos semmoinen järjestetään (koronarajoitukset...).
R-pojista Urho, Ohmi ja Peikko lisättiin Suomen Briard ry:n jalostusuroslistalle. Urholla on jo Suomessa kaksi pentuetta, joten sen saldo (jälkeläismäärä) alkaa olla täysi. Toisaalta ajattelen että ompahan tämä ikkuna ulkomaille samalla. Joten olkoon Urhokin listalla ainakin toistaiseksi.
Kaikki BB-pojat uroslistalla on MH kuvattuja ja luonnetestattuja, BH on tehtynä kahdella (Ohmilla ja Peikolla). Terveystulosten puolesta listalle pääsis myös Nuri (BB Jitterpop), mutta siltä puuttuu sekä luonnenäyttö että näyttelytulos joten odotellaanpa vuosi vielä.
Onnentoivotukset on kasvistäti jo lähettänyt kasvateilleen mutta tulkoon vielä - ONNEA! 💖


Ohmi kuvattuna keväällä-20


Urho kuvattuna keväällä-20

Peikko syksyllä-20

Pepsi lokakuun lopulla

Ru ja synttäriherkut

Nitro sai lahjan


Ei kommentteja: