sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Tulosuutisia :)

Ilmoitin Pepsin Lapin Nuuskujen tokokokeeseen, mikä oli tarkoitus järjestää lämpimässä Nuuskuhallissa Rovaniemellä. Koronatilanteen - ja rajoitusten vuoksi tilanne kuitenkin muuttui niin että koe olisi jouduttu joko kokonaan perumaan tai siirtämään ulos. Onneksi järjestäjät seurasivat sääennustuksia ja valitsivat jälkimmäisen. Loppujen lopuksi koe (alo-avo) käytiin +8'c asteisessa puolipilvisessä mutta kuivassa säässä Kaukon koulun kentällä. 
Pepsi teki hyvän sarjan avoimen luokan liikkeitä ja saavutti yhteensä 264p ja 1-tuloksen! Yksi nolla, ruutu (taas!!) sinne mahtui mutta muuten ihan kelpoesitys. Ruudussa taas etutassut ulkona! Pitää keksiä tähän ongelmaan jotain ratkaisua talven reeneissä...ruutu on liian arvokas liike joka kerta nollattavaksi. Noudossa koetin heittää lyhyemmän heiton ettei kapula vierisi ulos kehästä (kuten viimeksi). Tällä kertaa heitto oli lyhyempi mutta vino ja Pepsi palautuksessa juoksi tarjoamaan kapulaa tuomarille. Hieman hämmentyneinä tästä meni seuraava liike, merkin kierto, huonosti. Pepsi tarvitsi kaksi käskyä liikkeen aloitukseen ja vauhti oli hidas. Onneksi joukossa oli myös kymppejä ja varsinkin kaukoista iloitsen, viimeksi niistä tuli nolla!Ärrien luonnetestaukset saivat jatkoa ja tällä kertaa baanalle läks Urho ja Veera. Urho testattiin SPL Jyväskylän testissä Nelospirtillä. Tuomareina Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen.
Urho keräsi pisteitä 172p ja oli laukausvarma. Hyvin paljon samaa kuin veljissään, taisteluhalu jäi kakkoseen (kohtuullinen) vaikka videolla näyttää ihan yhtä päättäväiseltä taistelijalta kuin +3 velipojat. Mutta ehkäpä just tässä, taisteluhalun arvioinnissa, on eniten heittoja tuomareiden välillä.
Iso kiitos Veeralle aktiivisuudesta testipaikan metsästyksessä ja ylipäänsä siitä että lähditte testiin "kauas keski-suomeen" 😃


Pienimpänä vaan ei vähäisimpänä viime aikoina tuloksiin yltänyt on vetaraanineito Zelda. Rallytokon alokiemurat on nyt Zeldan osalta paketissa ja koulari RTK1 plakkarissa. Onnea Zeppis ja Riina! Tsempit pian koittaviin avoimen luokan rallykokeisiin!
Kuvassa puolivuotias Zelda reenailemassa 😍


Ei kommentteja: