sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Kevät tuli


Kuin varkain talvi on ohitse ja kevät on täällä! Kesäkin puskee päälle täysillä, toivotaan aktiivista kesää ja koekautta ilman harmittavia rajoituksia tai peruutuksia. Ainakin omilla kasvateillani on koekausi pyörähtänyt heti käyntiin kunhan rajoitukset sallivat kaikki kokeet ja testit. 
Riina ja Ohmi korkkasivat rallytokokokeet hienoilla tuloksilla, molemmista starteista hyväksytyt tulokset. Ikaalisista 81p ja Tampereen iltakokeista hienosti 94p. Onnea tuloksista! Kisakausi jatkukoon tuloksekkaasti!



Stanley ja UM kävivät MH kuvauksessa Alajärvellä. Stanilla oli paikka ko MH kuvaukseen jo viime syksylle, mutta silloin etelä-pohjanmaan kiihtyvä koronatilanne peruutti testit. Nyt keväällä rajoitusten purkauduttua kuvaukset järjestettiin. Stan olikin tässä välissä kasvanut henkisesti kovasti ja pikkupojan teiniangsti lienee hellittänyt. Hienosti suoriutui Stan radasta, vahvasti osoitti leikkihalua ja laukaukset 1. Mikään "pelottelu" ei jäänyt päälle ja hyvin palautui eri osa-alueista. (videolla alun leikkiosuus)
Onnea UM & Stan 😍



Suomen Briard ryn Pohjois-Suomen paikallisjaosto järjesti tottispäivän Rovaniemellä. PK-liiton lanseeraama "Kansalliset lajit tutuksi" teemalla mennään, ensin oli tämä tottispäivä ja myöhemmin alkukesästä metsäjälki ja esineruutupäivä. Minun kasvateista mukana oli Terhi Sopun kans ja mie itte Pepsin kans. Outin opastuksella saatiin vinkkejä ja hiottiin pieniä tärkeitä asioita kuntoon. Ainakin kentälle/koetilanteeseen tulo - Outi koutsin suosikkijuttu - on nyt painettu selkärankaan. Ohjaajille siis! 😁 (kuvissa Terhi ja Sopu)



Kevät etenee vähän liianki vauhdilla..työt haittaa harrastuksia ja sitä oikein odottaa että suvivirsi kajahtaa ja kesäloma alkaa! Meillä Peppenin kans on viime aikoina ollut aivan liian vähän reenejä. Paras aika on käsillä NYT joten maastoihin mielimme ja suuntaammekin. 

Pepsi huhtikuun lopulla

Ei kommentteja: