keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Ässät 10-vee!

Minun ensimmäinen pentue Boreabrie S-pentue täytti viime viikolla pyöreitä. Ässille tuli mittariin täysi kymppi!Onnea ihanat upeat ainutlaatuiset ässät eli Sani, Sinko, Zelda, Naava ja Rilla! Lämmin ajatus myös enkeliässille Ottolle ja Tasjalle.💞



S-pentue oli kyllä aikoinaan niin odotettu ja näin jälkikäteen voin sanoa että se on kokonaisuutenaan ylittänyt kaikki odotukset. Niistä tuli luustoltaan terveitä, luonteiltaan huippuja ja ulkomuodoltaankin vähintään perusnättejä 😍 Kaikki on luonnetestattu laukausvarmoiksi hyvillä tuloksilla ja onpa seitsikosta viidellä tuloksia eri harrastuslajeista. Jatkojalostukseen on käytetty vain Rillaa, mutta myös monella muulla olisi ollut annettavaa briardjalostukseen, erityisesti käyttöominaisuuksien ja koulutettavuuden kannalta.
Olen myös miettinyt miten hienoja briardyksilöitä Ässien sukutaulussa on ja siten perimässä edelleen Rillan kautta. Jolibumerang Beyko "Peikko", Lady Marmalade Moravia Campanella "Armi", Zhamanen Jisiida "Senna", Gi-Lady Velvet Moravia Campanella "Gipsy" ja Oustic Junior du Val de Morteau "Jussi" mulle tärkeimpinä yksilöinä.

Kuten Sari Sanin fb-onnittelupostauksessa asian kiteytti, tärkeintä ei ole kaikki huipputulokset eikä saavutukset vaan itse koira.

"Kiitos Minna & Boreabrie tästä ihanasta karvatassusta, joka on ilostuttanut ja rikastuttanut meitä persoonallaan, mahtavalla tasaisella ja sopeutuvalla luonteellaan & ennenkaikkea suurella sydämellään. Yhteisiä vuosia toivomme vielä monta.

Mahtava perhekoira & harrastuskaveri, joka kasvoi yhdessä lasten kanssa ja syttyi lajiin kuin lajiin & muihinkin ”kotkotuksiin” eikä myöskään hermoile jos ei aina touhuta.

Ja edelleen löytyy pennunsydän ja iltavillit.💜"

Kiitos Sari kauniista sanoista. 💖

Todellakin toivon Ässille lisää terveitä veteraanivuosia, sopivasti herkkuja ja paaaljon rapsutuksia kainalossa.

Ässät 10-vee poseerauksissa 💞

BH TK1 RTK1 Boreabrie Shady "Sani" B/C 0/0 LT 223p

 BH HK3 TK2 Boreabrie Sienna "Sinko" A/B 0/0 LT 157p

BH TK2 RTK1 Boreabrie Selene "Zelda" B/B 0/0 LT 118p

TK1 agi2 Boreabrie Shakira "Naava" B/B 0/0 LT 142p

CIB & CIE Pohj. MVA BH JK1 Boreabrie Shania "Rilla" B/A 0/0 LT 157p

Paljon onnea 💖

Ei kommentteja: