perjantai 17. kesäkuuta 2011

Hello maailma!

Poika, se yks ja ainoo

Pennut ovat nyt 12 vrk ja kaikkien silmät ovat auenneet! Missään ihanimmassa lellittelyvaiheessa ne eivät vielä ole mutta oottakaapa pari viikkoa niin sitten söpöstellään! Painot nousevat kaikilla tasaiseen tahtiin ja emällä maitoa riittää, pari seuraavaa viikkoa onkin kiihkeintä maidontuotantoa - ja menekkiä ja viimeistään siinä vaiheessa pennut lypsävät emästä kaiken irti. Muutenkin meillä on 'mansikkimeininki', sen lisäksi että lähes takapaihalla laiduntaa parikymmentä nautaa on Sennastakin kuoriutunut varsinainen lehmä - utareet läpsyvät hauskasti kun se porhaltaa tuolla pihalla tai pikkulenkeillä. Meän Mansikki! :)

Mansikki kukkakedolla

Lapin kesä on nyt kauneimmillaan, kukkia niityt täynnä ja yötön yö..ilman hyttysiä ja mäkäröitä Lappi olis kesäparatiisi. Olis..


Ohessa pennuista posekuvia 11 vrk:n ikäisinä. Otetaan taas lisää kunhan tuosta kasvavat ja jalat alkavat löytyä.

Poika 11 vrk

Nauhaton tyttö

Nauhaton tyttö edestä

Punainen tyttö

Tummansininen tyttö

Turkoosi tyttö, pikkutyttö

Vihreä tyttö, jatkossa ruskeanauhainen

Valkoinen tyttö

ryhmäpose

kolmenkopla

Kaikki kuvat (c) Raisa Hartikainen - Kiitos Raisalle!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sun turkanen! Jos meilä ei olis kissoja, rupeaisin haluamhaan koiraa. Aivan ihania pentuja!

Maiju ja papa-Bengt kirjoitti...

Voi vitsi, näitä pitäisi päästä hypistelemään. Mun suosikit on kyllä noita mustanaamioita (tummansininen ja vihreä/ruskeanauhainen tyttö), sekä tietty peikkopoika <3
Peikolta pusuja mammamansikille...

Hippijengi kirjoitti...

Mustamaskiset on minunkin suokkeja!! helppoa ottaa suokkeja nyt kun luonteenpiirteitä ei vielä erota juurikaan eikä ulkomuodostakaan muuta kuin värinsävyä ja maskia ja ehkä pään kokoa..
Punanauhainen onkin sitten KAIKKIEN muiden suokkityttö! :D

Riina kirjoitti...

Ihania <3 On noita vielä vaikea kattella, kun ovat niin pieniä ja tottunut katselemaan kirjavia pentuja, joista on helppo poimia heti syntyessään suosikeita. Tässä vaiheessa tuossa nauhattomassa tytössä ja vihreässä on jotain sytyttävää. Ei tuo tummansininen ja valkoinenkaan kauas jää, kaikki nuo ovat ihania punaista ja turkoosia sekä poikaa unohtamatta =)

Minna T kirjoitti...

Moi! Minä en kyllä osaa kuvien perusteella nimetä vielä ketään pentua suosikikseni... Mutta se on kyllä jälleen pakko todeta, miten äitiys pukee Sennaa! Vielä maalis-huhtikuussa Vantaan reissulla se oli semmoinen tytöntyllerö, mutta nyt mamma kaunistuu kuva kuvalta! Ja ihana kuva tuo "kukat kedolla"!