maanantai 27. kesäkuuta 2011

Levottomat jalat

Yksi yli laidan! Eli ennen juhannusta pentulaatikon etulauta sai lähteä, ensimmäinen pentu, punanauhainen gamelboots-tyttö oli tullut laidan yli ja huusi emänsä perässä makkarin lattialla, muiden huutaessa kilpaa pentulaatikossa! Ou nou, tästä se sitten lähti, reviirin totaalinen laajennus. Kompostiverkolla aidattu puolikas makkaria saa toimia pentujen leikkikehänä täällä sisällä ja jatkossa aitaamme etupihalle terassin yhteyteen ulkoaitauksen. Täytyy toivoa tuulisia ja kuivia päiviä, jotta pennut pääsevät ulkoilemaan edes pieniä hetkiä.
Viimeisen viiden päivän aikana pentujen jalat ovat löytyneet ja aitauksessa käy jo melkoinen töpsötys ja kuhina varsinkin kun emä ilmestyy sinne. Meillä käyneiden lukuisten vierailijoiden syliin kiivetään ja lasketaan liukumäkeä ja sisarusten kesken ärrätään ja pistetään jo painiksi. Kolmiviikkoisten kynnetkin on ensimmmäistä kertaa leikattu ja toki meillä tänään jo nautittiin ensimmäiset pallerot raakaa jauhelihaa. Hanakasti hävisivät lihapallerot sormistani.

Eilen otettiin 3-viikkoiskuvat, vielä 'sisästudiossa' mutta ens viikolla jo ulkona! Pentujen jännitys näkyy hieman kuvissa, studion virkaa hoitanut verhokankaalla päällystetty nojatuoli oli hajuiltaan ihan uusi juttu ja hämmensi taaperoita selvästi. Kiitos Raisalle kuvauksesta ja Tuulille kuvausavusta.

Poika 3vk

Pojan pääkuva 

Nauhaton tyttö 3vk

Nauhaton tyttö istuu

Punainen tyttö 3vk

ja tässäkin

Ruskea (ent.vihreä) tyttö 3vk

Ruskea tyttö

Sininen tyttö 3 vk

Sininen

Turkoosi tyttö 3 vk

Valkoinen tyttö 3vk

Valkoinen tyttö istuu

Lopuksi alkoi olla aika väsynyttä sakkia..

Kuvat: (c) Raisa Hartikainen

2 kommenttia:

Minna T kirjoitti...

Voi miten inania uusia penukuveja! Tästä se ralli sitten kiihtyy teillä... :-P Hyvin tulevat nyt esiin tuosta vaaleasta taustasta ja erisävyiset fawnitkin erottaa. Ja joo, kyllä näyttäisi punainen tyttö olevan ainakin värinsä puolesta tässä vaiheessa se teidän prinsessa.

Maiju ja Daddy-Pex kirjoitti...

Siis näitä kuvia ei voi lakata ihastelemasta. Piti ihan kaivaa Peikon sisarusparven vauvavalokuvakirja esiin. Yhtään noin "erikoisenväristä" punaista ei Peikon sisarusparvesta löydy. Mutta muu värikirjo kylläkin.
Kyllä nää on niin suloisia kaikki ... mutta jos suurin osa liputtaa punaisen pennun puolesta niin minä kallistun edelleen tummansiniseen tai ruskeaan. <3<3<3