maanantai 21. marraskuuta 2016

Pötkylät 2- viikkoisia

Pentusten toisella viikolla tänne pohjolaankin palasi normaali marraskuinen nollakeli räntä - ja lumisateineen. Onneksi kirpakat pakkaset hellittivät ja Rillakin saa huoletta ulkoiluttaa maitobaariaan. Tämä viimeisin viikko on ollut seesteistä aikaa, pentulassa pötköttää tyytyväinen sakki, painot nousee kaikilla tasaisesti ja ihan viime päivillä on kaikilla silmätkin auenneet. Vielä silmät ovat osittain raollaan ja sumeina eikä näkökään varmaan tarkin ole.
Nenää käyttävät kovasti kun emä tulee pentulaatikkoon ja alkaa armoton tissiryntäys. Jalat alkavat pikkuhiljaa löytyä, vaikka pää on kyllä vielä suhteessa muuhun kroppaan suuri ja painava. 2-viikkoiskuvissakin ne näyttävät lähinnä pääjalkaisilta!
Nooh, kuvataan paremmin toiste ja varsinkin sitten kun kroppa ja tasapaino vähän kehittyvät.

Musta poika 2vk

Musta poika 2vk

Ruskea poika 2vk

Ruskea poika 2vk

Sininen poika 2vk

Sininen poika 2vk

Valkoinen poika 2vk

Valkoinen poika 2vk

Turkoosi/vihr. poika 2vk
Punainen tyttö 2vk

Pinkki tyttö 2vk

Pinkki tyttö 2vk

Pentujen värejä olen tutkiskellut ja vertaillut S-pentujen kuviin samanikäisinä. Nämä ärrät vaikuttaisivat olevan tasaisempia väreiltään ja mielestäni myös parempia värisävyltään. Sinällään ei mikään ihme, tämä on kuiten yhdistelmänä fawn-fawn S-pentueen ollessa musta-fawn.
Vaalein väri on ruskealla piparipojalla ja punaisella tytöllä ja tummin puolestaan turkoosi-vihreällä pojalla. Valkoisen pojan ja pinkin tytön värit ovat eniten minun makuun ja lupaavimpia - tässä vaiheessa. Kovasti tykkään mustasta maskista fawnilla briardilla ja semmoisia mustamaskisia pentuja tässä sakissa on monta. Varsinkin pinkillä tytöllä maski on leveä täyttäen koko kuono-osan.

Musta maski pinkillä tytöllä :)
Luonteista on vielä paha sanoa mitään. Pojat ovat kuulemma kilttejä mammanpoikia ja tytöt riiviöitä. Okkei, sovitaan näin, riiviötyttöjen kanssa pärjää kyllä ja kilttejä poikia ei koskaan ole liikaa :)
Vielä täällä keskitytään lähinnä tissuttelemaan rivissä, jospa viikon kuluttua olis jo vipinää.


2 kommenttia:

Jenna & Naava kirjoitti...

Ihana punainen <3 ja vielä tätinsä jalan jäljissä muuta porukkaa vaaleampi vaikka tuskin ihan yhtä vaalea ko Naava oli :D

Hippijengi kirjoitti...

Punapantainen tyttö on kyllä tätinsä jalanjäljissä monessakin suhteessa - se tykkää kans kiipeillä ja laskea liukumäkeä emän selässä..niskassa... :D