lauantai 23. heinäkuuta 2011

Leikki-ikäisiä

kuva(c) Kaisa Uusitalo

Boreabrien S-pennut ovat saaneet mikrosirut niskaan ja eläinlääkärin tarkastuksen. Pentujen purennat, navat ja sydämet olivat kunnossa ja pojan pallukat oli jo tunnettavissa. Samalla varmistui kullekin tepsuttajalle oma rekisterinimi. Rekisteröintilomake lähtee maanantaina kohti kennelliittoa, joten luovutukseen rekkarit eivät ehdi. Kasvattajatäti niitä sitten postittelee jälkikäteen.. ;)

Viimeinen viikko on ollut vauhdikas. Pentujen kehitys etenee huimaa vauhtia ja keskenään juoksevat ja painivat, vetävät rättiä ja kisuavat leluista. Yksitellen olen leikittänyt kutakin ja kaikilla on löydettävissä vimma saalistaa ja taistella rätistä. Toki yksilöllisiä eroja on havaittavissa mutta suurin osa eroista selittynee pennun vireystilalla, väsynyt pentu ei jaksa kauhean suurella innolla repiä tai kantaa saalistaan. Paras hetki leikittää ja testailla pentuja on illalla 'iltavillin' aikaan jälkeen iltaruokailun. Harmi kun itellä alkaa olla siinä vaiheessa patterit loppu.. :-/ kovasti olen tsempannut ja yrittänyt jaksaa touhuta lapsosten kanssa, on tämä kuitenkin 'once in a lifetime' näiden pentujen kanssa.
Pentujen emä Senna lähti kotiinsa Ouluun viime sunnuntaina - suuret kiitokset yhteistyöstä Terhille ja Harrille ja ennen kaikkea kiitos Sennalle, olit upea mamakoira!

kuva(c) Raisa Hartikainen

Pentueen iskän Peikon kasvattajaomistaja Maiju oli perheen kanssa meillä käymässä ja pari päivää vierähti nopsaan Vaattojärvellä mummolassa jossa asustimme pentujen kanssa vierailun ajan. Kiva kun kävitte, tulkaa toistekki! Teillä jäi PALJON Lappia näkemättä! ;)

Uusia hieman vajaa 7-viikkoiskuvia meillä kävi kuvaamassa treenikamut Ansku ja Satu - kiitos kuvista!
Sunnuntaina lähtee ensimmäinen pentu maailmalle..samaan aikaan Lapin yöttömän yön hiipumisen kanssa minun pentukesä lähenee finaaliaan, on hieman haikea olo, myönnän.

Boreabrie Shamrock

Poika ja narulelu

Leuhkana mennään...ollaan sentäs yks ja ainoo!

Boreabrie Shakira

Shakira- aito latinopoppari :)

Hips don't lie..

Boreabrie Sienna

 ja vauhtia löytyy tästä tytöstä!

Tämä on minun!

Boreabrie Shady

Ruskeanauhainen tyttö - Shady

Boreabrie Shania

sininen- Shania

Boreabrie Shastamir

Pikkutyttö turkoosi vauhdissa

Boreabrie Selene

Selene - valkoinen tyttö

Tulen tulen!
kuvat(c) Anna-Leena Nordberg

1 kommentti:

Maiju ja Lapset kirjoitti...

Varmasti tullaan uudelleen! "Tunturilappi" (vai miksi sitä kutsutaan) jäi tosiaan kokonaan näkemättä, ja lapsille jäi haave nähdä revontulia :)
Nauti nyt pentusista vielä kun ehdit, kohta saatkin paneutua pelkästään oman Rillan varttumiseen.
Kaksi iltaa pentuja katsellessa kului hurjan nopeasti. Selvästi kyllä huomasi, että jokainen "loisti" vuorollaan. Ihania ja hassuja oli kyllä jokainen. Vieläkin naurattaa Naavan tapa painaa kirsu kiinni käteen sitä haistellessaan ... Pieni lelukoira :)