lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tuuli tuule sinne missä muruseni on..

Gipsyn J-pennut täyttävät tänään 5 vuotta. Onnea kaikille karvakorville ympäri suomen eikä vähiten tänne kotiin Senna-mammalle!
Omiin ajatuksiini hiipii väkisinkin kaihon tunne, oma rakas karvatöppönen ei ole tässä vierelläni. Missä olet nyt..ei ole mennyt päivääkään etteikö Salli olisi mielessäni enkä pysty tätäkään kirjoittamaan ilman kyyneleitä.
Salli rakas sinä olet inoubliable, unohtumaton.

Kauan ei kaihomieltä ehdi täällä kotosalla ruokkia, siitä pitävät huolen nämä seitsemän peikkolasta, vilkkaat 6-viikkoiset vipeltäjät. Tänä aamuna klo 5 makkarin ovi avautui ja seitsikko ryntäsi riemukkaasti olkkarin puolelle nukkuvan lauman (myös minun) kimppuun! Olivat pikkupirut saaneet pentuaitauksen portin auki ja edelleen makkarin huonosti suljetun oven..no mitä muuta voi odottaakaan Peikko The Houdinin lapsilta! Ovet on tehty avattavaksi ja kaikki esteet ylitettäviksi!

Edelleen pähkäilen ja pohdin mikä narttupennuista jää kotiin. On se kyllä yllättävän vaikeaa, ei se kyllä viimeksi ollut näin vaikeaa kun Sallia valitsin..tällä kertaa loppupeleissä on kaksi niin tasavahvaa narttua jolla molemmilla on hyvät puolensa, joskin niitä huonojakin. Pitänee luottaa intuitioon tai vetää loppujen lopuksi vaikka pitkää tikkua! ;)

Huomenna lisää..ja jokunen uusi kuvakin 6-viikkoisista.



3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Halaus Sallin muistoksi täältä meiltä!

Ota se valkopantainen :) Tarvit nyt sellaisen iloisen touhuajan joka saa sinut nauramaan tempuillaan! on hauska katsoa pentua joka ehkä toheltaa liikaa mutta jokaisena päivänä tekee jotakin niin pöljää että ei voi kuin nauraa! Ainakin minä olen tykännyt Hottiksesta juuri sen takia! Kyllä ne muut ominaisuudet on sitten koulutettavissa kohdilleen, uskoisin :)

Maiju ja bumerangit kirjoitti...

Voi ei käy kyllä yhtään kateeksi tuo oman pennun valinta. Pentu tavallaan hyppää Sallin tyhjiksi jääneisiin "saappaisiin". Toista Sallia ei kuitenkaan koskaan varmasti kohdallesi osu, joten tämä projeksi on nyt vaan aloitettava ihan alusta ja uusin ajatuksin.
Ihanaa kuitenkin päästä vihdoin näkemään pentuja livenä :)Kyllä tätä on odotettu!
Terveisiä Houdini-iskältä ja Armi- mummiltakin.

Maiju taas... kirjoitti...

projeksi=projekti :)