sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Pennut maailmalle osa 2

Mökissämme tepsuttaa vielä kaksi pentusta, vapaana oleva turkoosityttö ja oma kotiinjäävä pentu. Viime viikon torstaina uuteen kotiinsa Ruotsin Haaparannalle suuntasi Boreabrie Shamrock "Otto", ainut poikamme. Ottosta tulee Marjon ja koko perheen pihavahti ja lapsipaimen. Jalkapallomatsit Roni-pojan kanssa on jo aloitettu. Tulevaisuudessa Ottoa mahdollisesti nähdään näyttelykehissä eikä jälkimaastotkaan ole kaukana - perhe asuu maalla Torniojoen saaressa jossa ympäröivää luontoa ja metsiä riittää. Onnea yhteisiin puuhasteluihin Marjo & Otto!

Boreabrie Shamrock "Otto" & omistajansa Marjo Lehto

Otto viimeisessä kuvassa kasvatuskodissaan <3

Perjantaina Rovaniemen suuntaan matkasi Boreabrie Sienna, nauhaton tyttö, jota jatkossa kusutaan (enteellisesti?) nimellä "Sinko". Outi ja Tero ihastuivat aikoinaan Salliin reenatessamme samassa hakuryhmässä Rovaniemellä ja monien vaiheiden jälkeen Sallin siskontyttö Sinko muutti sinkoilemaan Koskenkylän maisemiin labbis Masterin ja briardi Pipan ( BH Zhamanen Cocoa Pops) iloksi ja Outin tulevaksi treenikaveriksi. Lapsilla Aavalla ja Villellä tuskin oli mitään vastaansanomista uusissa pentusuunnitelmissa..:) Onnea yhteiseloon koko poppoolle!

Boreabrie Sienna om. Outi Puotiniemi

Sinko Outin hellässä syleilyssä

Sinko uuden kotinsa portailla

Viimeisin lähtijä oli valkonauhainen tyttö, Boreabrie Selene. Kasvattajamamin suloinen kuulamörsäri matkasi aina Poriin asti uuteen laumaansa Tesla-schapen ja emäntänsä Riinan iloksi. Oli ihana tavata ja jutella, vaihtaa ajatuksia ja luovuttaa "Zelda" - Nintendo prinsessa Riinalle! Briardirakkauden Riina on saanut jo äidinmaidossa, lapsuudenkodissa on asustellut kaikkiaan kolme fawnia briardia ja äitinsä Tuulan taitavissa käsissä kisakentillä näkyivät Fi Mva HK2 Zodiak Wizard Tachesolaire ja Fin Mva HK3 Zodiak Wizard Lumiere. Riinan omaa Zeldaa nähtäneen jatkossa sekä pk- että pelastusreeneissä, unohtamatta tokoa eikä agilityesteetkään takuulla jää tältä tytöltä tutustumatta. Onnea eteenpäin tämän 'tahtotytön' kanssa!

Boreabrie Selene om. Riina Pullinen

Zelda kasvatuskodissaan

Siskosten viimeiset yhteiset unet - Rilla & Zelda

Pentujen rekisteröinti on valmistunut ja pentue löytyy jo KoiraNetistä. Ensi viikolla saatte rekkarit postitse, muistakaan tehdä omistajailmot kennelliittoon!

Ei kommentteja: