lauantai 21. tammikuuta 2017

Pieni punapantainen tyttö

Boreabrie Ragataigi "Pepsi" hän siis..ei ehkä niin pieni mutta edelleen punapantainen. Hän jäi siis kotiin, pieni punapantainen tyttö, pentueen viidentenä syntynyt ja jo silloin huokaisin 'minun tyttö' :) Neljän urospennun jälkeen olin jo valmistautunut jättämään kotiin elämäni ensimmäisen uroksen, ajattelin, että näitä poikiahan täältä tipahtelee kun viimeksi tuli kasapäin tyttöjä. Sitten syntyi Pepsi, viidentenä, keskiyön jälkeen ja tadaa siinähän se taas oli - minun tyttö ja tulevaisuuden toivoni. Viimeisenä aamuyöstä syntyi vielä toinenkin tyttö, joten ei ihan poikasakki tullutkaan.

Boreabrie Ragataigi 7vk

Pepsi 7vk
Voi toista, cockerikorvineen :)

Pepsistä ei ole vielä pitkää stooria kerrottavaksi, vasta 11.viikko elämästä menossa. Tähän asti se on vaikuttanut ihan tosi kivalta pennulta, semmonen perusreipas, aktiivinen leikkijä ja hassu rupelikorvainen kinttuliisa. Lähtökohtaisesti toivoin saavani emäänsä Rillaa vilkkaamman koiran, joka olisi myös aktiivisempi ja syttyväisempi leikkimään, saalistamaan. Rilla on ja oli pennusta lähtien semmonen dieselkone, se kyllä vääntää ja takoo kunhan ensin hitaasti lämpenee.
Pepsi on siten toivomani kaltainen,sähäkämpi ja aktiivisempi, aika näyttää kuinka hyvä siitä tuleekaan.
Emänsä avoimuus ja sosiaalisuus sillä kyllä on, kroppa mutkalla ja häntä viuhtoen se tervehtii ihmisiä.

Lauman koirajäsenet



Ulkomuodollisesti se ei ole emänsä kaltainen kaunotar, siskonsa Rianna on enempi Rillan tyyppinen nättimys. Pepsi on aika korkearaajainen ja antaa kovin kapean vaikutelman, se on kasvanut aika kovaa tahtia ja on pentueen isoimpia tällä hetkellä, saas nähdä mikä maximus siitä tuleekaan :P
Pepsillä on ihan ok fawnväri mutta naamaväritys on vaalea ja ilman tummaa maskia, joten se on omaan silmääni hassun näköinen ransukoira. Aluksi se oli rottweileri naamamerkkeineen, sitten joku piti sitä irlanninsetterin näköisenä ja Outin mielestä se on kuin naapurin karkkari mäyräkoira vaaleine partoineen. Eniten se muistuttaa toista 'omaa' rotuani cockerspanielia suurine korvineen ja söpöine ilmeineen :)

Rilla ja Pepsi hämärtyvässä iltapäivässä

Pepsi 10,5vk
Noh, Rillan kanssa olen saanut kierrellä näyttelykehiä ja napsia helposti menestystä monesta eri maasta. Pepsin kanssa ei ole samoja showtavoitteita, toivon kovasti, että siitä tulisi mulle monipuolinen harrastuskaveri terveellä kropalla, se riittäisi :)
Ainakin se on kovin kovin toivottu ja odotettu laumanjäsen. Sekä Rillalle että mulle tämä punapantainen tyttö on tilaustyö, emälleen leikki ja -juoksukaveri ja ylipäänsä lauman toinen koirajäsen ja mulle uusi/toinen harrastuskoira. Luulenpa että meille on tulossa mahtava yhteinen elämä, toivotaan että pitkä ja onnellinen sellainen.

(Pepsin posekuvat (c) Raisa Hartikainen)

Ei kommentteja: