sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kuvahaaste - ja muisto

Sain Nooralta ja Ranuan Sarilta seuraavan kuvahaasteen:
1. Mene kuvakansioosi (tai missä ikinä säilytätkään kuviasi) neljänteen alakansioon.
2. Valitse sieltä neljäs kuva.
3. Postaa kuva blogiisi ja kerro samalla kuvan tarina.
4. Haasta neljä ihmistä.



Kuvassa on Gipi helmikuussa 2008 Salmijärven jäällä Rovaniemen Pöykkölässä. Viime talvi jäi mieleen monestakin syystä, sen vietimme monien vuosien jälkeen jälleen Roissa ja vieläpä ihan samoissa Pöykkölä-Ounasrinne maisemissa missä monet vuodet aiemminkin. Koirat vain ovat vaihtuneet...aiemmin tällä samaisella jäällä lenkkeilin jo edesmenneiden Hanin ja Petran kanssa.

Pakko lisätä vielä yksi kuvamuisto vuosien takaa. Kuvassa on kolmikko kotikotona Kolarin Melakankaalla, eläköitynyt koiralaumani oli vastikään saanut tsekkiläisvahvistuksen - vauhdikkaan Gibbonapinan! :-)


Hani ja Petra opettivat Gipille paljon, hyvää enimmäkseen.Loistavia esikuvia nuorelle kauhkopäälle!

Kuu on taas vaihtunut ja tätä kirjoittaessani hiihtoloma edessä. Uudenvuoden lupaukseni karkkilakosta on pitänyt(!!) ja maaliskuussa taas karkkilakkoillaan...kuntoilu ja hikilenkkeily on jäänyt vähemmälle..puolustuksekseni on syytettävä tosi kylmää talvea paukkupakkasineen! Kukapa rehkisi (paitsi Raisa kolleega...)-25'- 32' asteen pakkasissa ladulla tai teidenvarsilla! (seli seli..)
No, nyt on taas hiihtovermeet kaivettu esille ja kevätaurinko kutsuu järven jäälle ja vaarojen laitamille. Kyllä se tästä taas. Kevät on tullut!
Haastan kuvahaasteeseen Belgi Minnan, Belgi Caran ja Lauran, Miron ja Jennin sekä Annen ja Javan. Kuvia kehiin tytöt!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta! laitoinkin sen jo eteenpäin :) Koirille paaaljon rapsutuksia!